Bravo Voyo :)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
Če si freeradier potem se strinjam z vama. Če želiš uporabljati storitev ne vem zakaj bi se moral 2x prijavljat po vajini metodi?

Ni fora v tem, ali si "freeradier" (karkoli naj bi to ze pomenilo
smile-1.gif
) ... Pred casom so recimo ob nakupu iPada dodajali kodo za 2 ali 3 mesecno brezplacno uporabo paketa Voyo ... In tudi v tem primeru nisi dobil nobenega obvestila, da se bo zadeva zacela zaracunavati, ce se ne odjavis... Res pa je, da je v drobnem tisku na kuponu to pisalo ... Podobno je bilo s kodo, ki si jo dobil na racunu v Tus-u takrat, ko je bil Tus sponzor "Gostilna isce sefa"...

Kakorkoli... Ce zelijo fer odnos do svojih uproabnikov, bi bilo fino, ce bi tudi o tem obvescali uporabnike... tako kot dela vecina takih ponudnikov, ki nocejo izpasti "nateguni" ze takoj ob prvem stiku z novo stranko ...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Isti šit so nagradne igre na kakšni golici tv.

Tovrstno nategovanje ljudi bi morali enostavno prepovedati.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Zanimivo, da folk se zna prijavit, odjavit ali po možnosti prebrat drobni tisk pa ne. Ne rečem, da bi bili podatki za odjavo nekje skriti.

Seveda so podatki za odjavo skriti.

Kar poglej samo raznorazne reklamne SMSe, skoraj nikoli še nisem dobil v smsu tudi načina odjave.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nikakor... mi smo v tem gor zrastli, ni šanse da te bo kdo nategnil... sicer pa saj veš... ni zastonjskega kosila tako da jaz vedno ko je kje kaj za stestirat ali kakšna akcija pogledam na dolgo in široko kje je hakel
smile-1.gif

Nas bodo pa zagotovo na kak drug način.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Imaš prav in Voyo je pošten in res noče da kdo ne bi prebral pogojev in da bi se tako nategnil. Jaz ti popolnoma verjamem, ti si moder človek in verjetno veš kaj govoriš ampak a ne bi bilo logično da v kolikor je vse tako fer da bi po testnem obdobju poslali en SMS kjer bi bila opcija: V kolikor ste se po testnem obdobju odločili da postanete naši naročniki to potrdite z ključno besedo VOYO DA. Ha ha a ne?

Brez odgovora s poslanim DA bi moralo biti že zakonsko prepovedano karkoli zaračunavati preko telefona.