Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
A ti seksaš?![]()
![]()
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
He,he, ni bolj kretenskih pozdravov od: "kje si", "kaj delaš"...
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če imam drugo delo ali se že ukvarjam z nekom, utišam telefon in pustim, da zvoni. Kasneje pokličem nazaj. Blazno me moti ravno to, kar si ti opisala.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Mogoče sem malo staromodna in ne sledim času s temi mobiteli, ampak men je blazno neokusno in nesramno, da z nekom nekaj službenega delaš, njemu zazvoni telefon in meni nič tebi še manj, začne klepetat po telefonu? (privat zadeve)![]()
Ne vem no, pri meni je vedno tako, če imam delo, se oglasim in povem, da pokličem kasneje ali pa samo utišam telefon. Folk nima nobenih prioritet več![]()
Sem ugotovila, da je folk tko obseden s temi telefoni, da glava boli. Prav tako opažam, kako folk hitro dviguje telefone....bam, k da se bo svet podrl, če bo zvonil dve sekundi....ali pa zazvoni telefon in mrzlično iskanje po torbici, pa jakni...)![]()
Kako pa ostali rešujete ta "problem"?
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Sem ugotovila, da je folk tko obseden s temi telefoni, da glava boli. Prav tako opažam, kako folk hitro dviguje telefone....bam, k da se bo svet podrl, če bo zvonil dve sekundi....ali pa zazvoni telefon in mrzlično iskanje po torbici, pa jakni...)![]()
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
He he najhuj je k mene v službo kličejo pa me nagovarjajo z gospodom + moj priimek.![]()
majč![]()
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Mam pa ta problem da se javim na telefon bilokdaj, ker zmeraj pomislim:" kaj pa če me res nekdo kaj nujno rabi". Ponavadi so same bedarije.