Kruhoborci se jim reče po novem, če tega ne upoštevaš bodo v petek pecikle zalaufal.So njegovo pokojnino že dobili prvoborci?
Sam ne po Hofer ceni! Ampak po uni za ta "ta služne" tovariše!Mogoče.
Pol ti pa mogoče še zrihtam kakšno tebi primerno zaposlitev. Nekaj v stilu pucanja sekretov, da bo na nivoju tvojih mentalnih zmogljivosti
Vidi prstek kamele, kaj te je zmotilo pri tem članku oz. prispevku
V tvoji desni nosnici, vrta v temo.namesto prstka kamele se vprašaj kje je prstek Fujonke
Je ta dokument pristen al delo AI?
Hanzi, ti kar pogumno (in ne pogubno) prilepi celoten dokument. Vsi nevedni bi radi vedeli, kdo je podpisan, naziv dokumenta, štembilj...človeška neumnost je jača od umetne inteligence.
Nimam, sem samo sheral sliko s spleta.Hanzi, ti kar pogumno (in ne pogubno) prilepi celoten dokument. Vsi nevedni bi radi vedeli, kdo je podpisan, naziv dokumenta, štembilj...človeška neumnost je jača od umetne inteligence.
cela knjiga je fejkNimam, sem samo sheral sliko s spleta.
Ze zaradi "jezika" sumom da je fejk.
Uničilo se jih je ogromno, ker je to milan naročil. V Beogradu pa ne toliko, še ohranjeno čeprav se sklicujejo da je zaradi napadov Nata zgoreloVerjemi da porocil o teh zadevah ni veliko oziroma ogromno manjka.
Ali sploh niso pisal, al pa so kasneje uničili ker so ugotovil da se jim lahko kdaj maščuje.
Zupnikove arhive, matično knjigo na UE in škofijski arhiv v Lj sem pa mal prebrskal