Imaš točno v tej temi premnogo postov, kjer uporabniki navajajo točno to, kar jim je bilo eno stran nazaj očitano, da se ne počne in da se skuša etiketo nedolžnosti prilepiti vsem pobitim v povojnih pobojih. Če imaš voljo kot praviš, ti jih ne bo problem najti.Jaz bom res vesel, če kdo prilepi link, screenshot teh "domnevnih neizrečenosti"...tudi, če sem se izvolil za v.d. predstavnika dolgih lajtng. Ga imam voljo prebrati in bi mi to veliko pomenilo...če ni volje...so be it.
Ne gre za nikakršno izmikanje kontekstu ampak za izmikanje razširanju debate na stvari, ki primarno zaradi obtoževanja določenega uporabnika sploh niso del debate.Takšno problematiko reducirati na izjave enega uporabnika je neke vrste izmikanje kontekstu, ki sem ga postavil ali pa samo razširil ravno jaz (brez da sem to vedel, ker me je zgolj navdahnila tomijeva izjava, da sem napisal to kar sem napisal). Meni se zdi, da je....this post uselles without specific information which is impossible to be found no matter how hard I look for it.
Tu se pa strinjava ampak še enkrat - to ne spada k nedavnemu neresničnemu očitku.Neizrečenost je vsekakor problem, če želimo "priti skupaj". Za tiste, ki so vkopani v svoj prav, pa neizrečenost zagotovo ni problem. Not my bunch though.