beljenje sobe - po 6m še kar vonj ???

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
785
85
28
druzba,

ima kdo kako idejo, malar ( preverjen, mi je delal že celo bajto večkrat v 7 letih) mi je belil pred 6mesci ( tudi kital) otroško sobo in pa stopnišče...material ima vedno isti...tokrat pa nevem kaj bi slo narobe...ampak v otroski sobi je se vedno vonj kot da je bilo vceraj malano ( pa se lufta nonstop) vonj je čej soba zaprta(priprta) cez noc tolk motec da smo zdej otroka dal ven dokler to ne rešimo...v stopniscu ni tolk obcutno ker je ogromno in odprto...tudi njemu ni jasno kaj bi slo narobe.......predlog je da gremo z jubicidom čez v najslabšem pa pobrusimo vse pa na novo...( itak je zaseden noro ampak bo ze vskocil) ima morda še kdo kako idejo kaj naredit ??

hvala za pomoč

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
785
85
28
iskreno ne vem kaj drugega bi bilo...pred tem je bilo ok, stene niso nic flekaste, plesnive..karkoli spremenjene videzno...v sobi so iste stvari kot prej

takoj ko se je belilo je pac klasika, rabi dan dva da se posusi pa da vonj izgine....pa smo cakal, pa je blo mal malomarnosti ker nismo takoj po nevem 1m kaj ukrepal...ampak...je kar je..zdej neki mormo resit...

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
785
85
28
aja..pa se to....na dveh mestih je..ta soba in pa hodnik stopnišče.....ista fora, samo pac na hodnik stopnisce ni tolk izrazito ker je res odprto pa se zrak mesa....ista zgodba...po beljenju/kitanju tole....

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
785
85
28
vse stene so lepe, nic flekaste ali pa karkoli..samo vonj....pa sej sem tudi jaz pomislil da bi lahko bila napaka v materialu ( kit ali barva) je pa res da pri delu ni bilo nič posebnosti...in pa kot rečeno v nekaj letih je delal ze veckrat in tudi matrial ima isti.....

bolj me zanima al je ''strupeno'' ali ni oz a gremo jubicid cez pa na novo belmo al gremo brusit pa na novo kitat in belt...

malar bi najprej sel z jubicidom...ce ne bi bilo ok pa itak pobrat dol...hecna situacija..