Citat:
Uporabnik dem pravi:
A se moraš vedno sprenevedati? Če ne zna govoriti, pa naj bo tiho.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ne malo... precej.
sicer pa glede na govor v polomljeni slovenščini me bl zanima, kaj je zares hotel povedat...
Citat:
...ampak govorim o tem, da ta center in vse t kar smo si mi prizadevali smo si prizadevali ravno zarad slovenskih državljanov, ki bojo čez recimo 20 let večina muslimanski oziroma islamske skupnosti v Sloveniji. Zato je zelo pomembno za širšo družbo, da razume zakaj se sploh gre, ko govorimo o islamskem kulturnem centru in naši identitet v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Transcript
Citat:
...ampak govorim o tem, da ta center in vse t kar smo si mi prizadevali smo si prizadevali ravno zarad slovenskih državljanov, ki bojo čez recimo 20 let večina muslimanski oziroma islamske skupnosti v Sloveniji. Zato je zelo pomembno za širšo družbo, da razume zakaj se sploh gre, ko govorimo o islamskem kulturnem centru in naši identitet v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Prva Slovenska smrtna žrtev objestnega migrantskega vala v Sloveniji?
Upam, da je to spodaj fake objava...ker če je kaj resnice na tem, me zanima odziv vas staršev kako bi se vi počutili v koži nekoga, kateremu povedo, da je to bolezen, ki je prišla k nam z migranti?
![]()
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Prva Slovenska smrtna žrtev objestnega migrantskega vala v Sloveniji?
Upam, da je to spodaj fake objava...ker če je kaj resnice na tem, me zanima odziv vas staršev kako bi se vi počutili v koži nekoga, kateremu povedo, da je to bolezen, ki je prišla k nam z migranti?
![]()
Evo, uradni odgovor. Šlo je za meningokokno okužbo, ki nima nobene zveze z begunci. Vsako leto je 15-20 primerov okužb, nekatere so tudi smrtne.
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Ja link poglej.... 20 let pravijo
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No pa nas ti razsvetli kaj je povedal... Marš.