Begunci so že v Sloveniji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Neuradne informacije ampak menda, da so nekateri muslimani v Sloveniji s strani drugih muslimanov (skupnosti?) dobili navodila, da naj ostanejo tiho ob vseh teh dogodkih v zadnjih tednih češ, da "njihov čas bo še prišel".

Izvedel iz "druge" roke. Upam, da je zajebancija. Meni je slišat to precej zlovešče.

Ima še kdo znance med muslimani, ki bi lahko potrdil tole zgoraj?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.259
3.281
113
Iz prve roke vem samo, da se je število tečajev za pravico do orožja povečalo skoraj za 3 krat
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Iz prve roke vem samo, da se je število tečajev za pravico do orožja povečalo skoraj za 3 krat
wink-1.gif

Mogoče, ampak ta pravica bo v bodoče najbrž zelo okrnjena, saj se evropska komisija trudi zradirati več kategorij orožja in hoče ljudi finančno udariti z obveznimi zdr. pregledi vsakih 5 let (sedaj je veljavnost trajna), ali pa celo bolj pogosto s tem, da so ti pregledi zelo dragi.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
jah se bo pa pač povečala prodaja na črnem trgu, big deal. Jaz ne vidim nekega problema razen, če imaš hišno preiskavo ali pa če pride do incidenta pri tebi doma.

Naokoli pa tega orožja tako ali tako ne nosiš.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mišljenja so vsepovsod enaka. Imam bližnjega sorodnika v Berlinu, pa je še bolj radikalen kot mi tu na forumu.
evil.gif

Cel video:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2WuAGjBQX0A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
izredno malo policije, vojske pa sploh nikjer. Jih bodo vse spustili noter in se potem šli "izravnalne ukrepe", ko bo prepozno.

Robert

Guru
21. jul 2007
2.674
509
113
Tolmin
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mišljenja so vsepovsod enaka. Imam bližnjega sorodnika v Berlinu, pa je še bolj radikalen kot mi tu na forumu.
evil.gif

Cel video:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2WuAGjBQX0A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tako se to napravi - trompeta pa gas.
pa ni važno a so migranti ali begunci - en red mora biti!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ne razumem zakaj tej parkeljni ne priredijo sprejema tudi za migrante na meji? Imam občutek, da bi hitro naredili obvoz preko baltika
evil.gif

2341140-2015-11-27_19-44-32.jpg

Priponke

• 2341140-2015-11-27_19-44-32.jpg
    2341140-2015-11-27_19-44-32.jpg
    56,3 KB · Ogledi: 232

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.906
5.384
113
Sej sam uno ta zgornjo poročevalko iz slike na mejo spustijo....bo lih zadost
hysterical-1.gif

2341160-Parkelj.PNG

Priponke

• 2341160-Parkelj.PNG
    2341160-Parkelj.PNG
    55,6 KB · Ogledi: 173

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Neuradne informacije ampak menda, da so nekateri muslimani v Sloveniji s strani drugih muslimanov (skupnosti?) dobili navodila, da naj ostanejo tiho ob vseh teh dogodkih v zadnjih tednih češ, da "njihov čas bo še prišel".

Izvedel iz "druge" roke. Upam, da je zajebancija. Meni je slišat to precej zlovešče.

Vem iz prve roke, pa ni tole sele sedaj prislo ven ampak od nekje od poletja dalje... delam z muslimani. Zakaj mislis, da sem panicen? Pripravljajo se pa ze +10 let. Dzamija bo pika na i. Ker bo konec gradnje lepo sovpadal s poselitvijo nekaj mio obrezancev moskih, 20-40 po EU... Napovedal sem ze, najprej napadi, bombe, streljanja, zdruzevanje tolp, ipd... odlicno. Forumski pijancki in zadetki pa se zmeraj trobijo svoje.
Zagona imajo pa ful, nasmejani, dobre volje, ker vidijo, da jim gre kot po maslu. Polni zagona. Kar pripravite se na prelivanje, pa ne alkohola. Forumski kreteni. Ne leti nate yahel.

crazy1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
no pomiri se, na forumu so 90% proti migrantom, ostalih 10% pa vemo kdo predstavljajo.... ne moreš pričakovat 100%

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Vem iz prve roke, pa ni tole sele sedaj prislo ven ampak od nekje od poletja dalje... delam z muslimani. Zakaj mislis, da sem panicen? Pripravljajo se pa ze +10 let. Dzamija bo pika na i. Ker bo konec gradnje lepo sovpadal s poselitvijo nekaj mio obrezancev moskih, 20-40 po EU... Napovedal sem ze, najprej napadi, bombe, streljanja, zdruzevanje tolp, ipd... odlicno. Forumski pijancki in zadetki pa se zmeraj trobijo svoje.
Zagona imajo pa ful, nasmejani, dobre volje, ker vidijo, da jim gre kot po maslu. Polni zagona. Kar pripravite se na prelivanje, pa ne alkohola. Forumski kreteni. Ne leti nate yahel.

crazy1.gif
Se bojim, da jih je bore malo tolk asimiliranih, da na tiho sami pri sebi, ne bi podpirali islamizacije, pa čeprav vedo da bi se morali odrečt alkoholu in prasetini. Nadejajo se priviligiranega položaja v družbi, v tem je finta........sem že parkrat povedal pa bom še enkrat......ne morem pozabit, ko sem jih v času napada Husota na Kuvajt slišal v fabriški garderobi, ko so fantazirali kolk bi bilo boljše za njih, ko bi Husein res zavzel še Evropo (kar je takrat res nekaj bluzil) kako bi potem oni bili šefi in bi drugi švasali.........
.....sej ne gre se jim tolk za versko kolkler za priviligirano življenje, da bi drugi delali za njih, to jim je važnejše od alaha in mohameda skupaj.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Gre za napačno razumevanje transparenta, da ti pomagam prepesnit transparet v pravem smislu "če nam ne boste odprli, bomo tu umrli".
Tipično za komunisteka- stvar ni takšna kot jo vidijo normalni ampak takšna, kot si komunistek želi, da bi bila.

PS- le kako za Alaha veš, kaj so inženirji in doktorji želelei zapisati. Si jim pomagal pisati
stupid-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Varuhinja...

Kdaj se bo zavzela za pravice delovnega ljudstva, ki crkava?

Zakaj se policaji tako obnašajo pa ne zna pojasnit? Koliko jih kamelarji jebejo v glavo je lahko še srečna, da niso urgence polno zaposlene.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.