bedaki na cesti

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.540
134
63
Enako sceno sem jaz včeraj doživel na Štajerskem, rdeč Ferrari od avto-dealerja Feal.
Prehitevat 3 avte čez polno črto in zaključek prehitevanja sredi totalno nepreglednega desnega ovinka.
Samo par sekund kasneje je nasproti pripeljal z lepo hitrostjo en z Octavio.
Po moje bi bilo nekaj mrtvih.

Frajerišat se zarad avta in blond mule, ki jo je imel zraven, jao...
In ne, nisem mu fouš ne enega, ne drugega, v avtu sem imel familijo in sem se malo zamislil.
Jest nobenmu s ferarijem nism fous ker mi je avto (razen za frajerisanje kot si rekel) neuporaben, sploh ce mas familjo :)

• Všeč mi je
Reactions: koliko in VAG

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.705
11.849
113
kod Džej-Zija
Če ne vidiš smisla, se ti tudi razložit ne da. Ne boš razumel.
Dva taka debila s smislom (eden frend mojega sorodnika) sta tudi počela stvari, ki jih ne razumeš, če jih ne počneš, kot je 200 na uro po eni taki lepi ravni cestici s priključki. Pa je starejša gospa v fordu focus spregledala debila s smislom in na svojo žalost speljala. Posledica: dva mrtva in ena hudo ranjena. Eden od modelov je letel prek 70 metrov daleč, drugi pa končal kot faširano meso v b stebričku avta. In sta našla smisel, čeprav sta ga ves čas imela in razumela. Potem pa epitafi v avto moto reviji, pa jokcanje o škodi in o izgubljenem talentu.

BTW, letos precej talentov izgubljamo. Tistih s smislom, ki so na žalost nerazumljeni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.982
17.399
113
Ma kakšna koda na takemu vozilu model :D Tu je prišlo do neke mehanske napake ali pa je tip ob izstopu avtomatsko in podzavestno iz navade dal dol kljukico na vratih ter se tako samozaklenil ven.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.397
180
63
Slike iz FB polcijske kontrole Dolenjska
1753439200830.png

1753439224905.png

1753439264207.png

1753439395398.png

Nesreča v delovni zapori Bič - Trebnje.

Stalo se bo

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sajkek in tony

tony

Guru
23. jul 2007
10.447
1.761
113
Ma kakšna koda na takemu vozilu model :D Tu je prišlo do neke mehanske napake ali pa je tip ob izstopu avtomatsko in podzavestno iz navade dal dol kljukico na vratih ter se tako samozaklenil ven.
Ne... avto je bil lahko s testerjem skodiran (ali pa je že tovarniško tako narejen), da se vrata pač takoj zaklenejo, ko jih zapreš in je v avtu ključ / motor prižgan. To je tretji svet, kjer so ropi / kraje avtov / ugrabitve na dnevnem redu...

Na 9gagu imajo (sicer za ulični kriminal, predvsem rope) na stotine zabavnih posnetkov, z dobro muziko :-D

Floki

Guru
6. sep 2007
10.395
3.388
113
Sej ni na kontra, je na istem, samo obrnjen v kontra smer vožnje.
Po moje je zapel za kamion pri teh naših vrlih ozkih dveh pasovih pri delih na cesti + mokra cesta + mogoče malo prevelika hitrost?
Samo ugibam...

Saj ne vem če sem že napisal ampak ker se vsak dan vozim tukaj je prav smešno gledat kako slabi vozniki so s temi 100+k avtomobili. V soboto mercedes c 63 amg, nemec pa naš bmw nova 7. Kakšna burleska je bila to ko sta hotela mimo kombija. Vsaj enih 10 neuspešnih poskusov. Da je bilo res smešno pa na koncu ko obupata en s staro škodo felicio pripelje 100+ mimo. Sicer pa če bi bil en pas z omejitvijo 100 bi bila pretočnost mnogo boljša

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Floki

Guru
6. sep 2007
10.395
3.388
113
Sigurno ni pomembno, da je Škoda ožja od vseh ostalih naštetih. Verjetno jo je vozniku tudi manj škoda.
Seveda da je ampak ni poanta v tem. Tip je vozil ca 30 cm preveč desno kar se je od zadaj lepo videlo. Očitno mu vožnja na 10 cm ne leži najbolj. Manj škoda pa vprašanje glede nato koliko sta poskušala s takim avto jim očitno ni tako zelo škoda.
Tu je enostavno premalo placa za prehitevanje. Jaz tudi ne grem mimo nicesar lar je širše od škode
Mimo avtomobilov in kombija se da če res ne vozi skrajno levo po črti. Za tovornjak sem pa do sedaj videl samo dva pacienta da sta rinila mimo, ampak je tovornjakar skoraj ograjo brusil na desni.