Jest nobenmu s ferarijem nism fous ker mi je avto (razen za frajerisanje kot si rekel) neuporaben, sploh ce mas familjoEnako sceno sem jaz včeraj doživel na Štajerskem, rdeč Ferrari od avto-dealerja Feal.
Prehitevat 3 avte čez polno črto in zaključek prehitevanja sredi totalno nepreglednega desnega ovinka.
Samo par sekund kasneje je nasproti pripeljal z lepo hitrostjo en z Octavio.
Po moje bi bilo nekaj mrtvih.
Frajerišat se zarad avta in blond mule, ki jo je imel zraven, jao...
In ne, nisem mu fouš ne enega, ne drugega, v avtu sem imel familijo in sem se malo zamislil.
Dva taka debila s smislom (eden frend mojega sorodnika) sta tudi počela stvari, ki jih ne razumeš, če jih ne počneš, kot je 200 na uro po eni taki lepi ravni cestici s priključki. Pa je starejša gospa v fordu focus spregledala debila s smislom in na svojo žalost speljala. Posledica: dva mrtva in ena hudo ranjena. Eden od modelov je letel prek 70 metrov daleč, drugi pa končal kot faširano meso v b stebričku avta. In sta našla smisel, čeprav sta ga ves čas imela in razumela. Potem pa epitafi v avto moto reviji, pa jokcanje o škodi in o izgubljenem talentu.Če ne vidiš smisla, se ti tudi razložit ne da. Ne boš razumel.
želel bi si še manjših slik![]()
Ne... avto je bil lahko s testerjem skodiran (ali pa je že tovarniško tako narejen), da se vrata pač takoj zaklenejo, ko jih zapreš in je v avtu ključ / motor prižgan. To je tretji svet, kjer so ropi / kraje avtov / ugrabitve na dnevnem redu...Ma kakšna koda na takemu vozilu modelTu je prišlo do neke mehanske napake ali pa je tip ob izstopu avtomatsko in podzavestno iz navade dal dol kljukico na vratih ter se tako samozaklenil ven.
Sej ni na kontra, je na istem, samo obrnjen v kontra smer vožnje.Kako je pa lambo na kontra pasu pristal![]()
Sej ni na kontra, je na istem, samo obrnjen v kontra smer vožnje.
Po moje je zapel za kamion pri teh naših vrlih ozkih dveh pasovih pri delih na cesti + mokra cesta + mogoče malo prevelika hitrost?
Samo ugibam...
Seveda da je ampak ni poanta v tem. Tip je vozil ca 30 cm preveč desno kar se je od zadaj lepo videlo. Očitno mu vožnja na 10 cm ne leži najbolj. Manj škoda pa vprašanje glede nato koliko sta poskušala s takim avto jim očitno ni tako zelo škoda.Sigurno ni pomembno, da je Škoda ožja od vseh ostalih naštetih. Verjetno jo je vozniku tudi manj škoda.
Mimo avtomobilov in kombija se da če res ne vozi skrajno levo po črti. Za tovornjak sem pa do sedaj videl samo dva pacienta da sta rinila mimo, ampak je tovornjakar skoraj ograjo brusil na desni.Tu je enostavno premalo placa za prehitevanje. Jaz tudi ne grem mimo nicesar lar je širše od škode