Bankomat

matej_

Guru
25. okt 2007
2.258
757
113
hvala nisem vedel. sem mislil, da je drugo kot recimo za menjavo pin-a ali kj podobnega.

cappy: zakaj b dvigoval 50€ če rabim 40€? ne vidim potrebe. sem pa ta znesek omenu naključno, lahko bi tudi rekel 60 al pa 90€.

plex: ne, mam še staro kartico. mogoče bo z novo brezstično kj drugače.

brezveznik

Zelenc'
15. maj 2018
2
0
1
Z brezsticno kartico bos imel v primeru bresticne transakcije manj opcij. Seveda opcija za dvig denarja bo popolnoma enaka kot pri stični transakciji.

Robert

Guru
21. jul 2007
2.720
554
113
Tolmin
Pri vsej stvari me najbolj moti, da jim moraš slepo verjeti, da je bilo vse ok. Nobenega dokaza ti ne dajo, če se hočeš pritožiti pa zahtevajo nerealne zneske!!! V bistvu mi preostane samo še ovadba na policijo zoper neznanega storilca, ampak to naredit za 50€ skoraj nima smisla. Torej se moram sprijaznit, da so me prinesli okoli....
Sicer zelo stara tema.
Moji se je zgodil podoben primer - bankomat je izpljunil le 50€ od vtipkanih in trganih 150€.
Po pritožbi na banki so rabili dober teden za odgovor, da je pri njih vse OK in jo napotili na Policijo.
Ker je vmes še vikend bo cca. 10 dni od dogodka do prijave na PP :bonk:
A bankomati sedaj imajo kakšno kamero ali so ostali na nivoju prejšnjega tisočletja ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.394
6.271
113
Sicer zelo stara tema.
Moji se je zgodil podoben primer - bankomat je izpljunil le 50€ od vtipkanih in trganih 150€.
Po pritožbi na banki so rabili dober teden za odgovor, da je pri njih vse OK in jo napotili na Policijo.
Ker je vmes še vikend bo cca. 10 dni od dogodka do prijave na PP :bonk:
A bankomati sedaj imajo kakšno kamero ali so ostali na nivoju prejšnjega tisočletja ?
Še vedno velja: v tem primeru pokličeš 113 in kampiraš pred atm, dokler ne pridejo