Banggood nasveti, kuponi in čas pošiljanja

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.757
3.979
113
Mogoče provokativno fprašanje: ali Aliex na dejanski BF in EM še kaj dodatno zniža, ali je to to?
Ker tole z znižanji 10, 20, 30,...€ nad določenim zneskom, se vleče že več kot en mesec, pa vedno piše akcija samo do ... pa datum čez kak teden ali dva.

Pravijo potrpljenje je božja mast in jaz lahko še kar čakam na ceno za prenosni kompresorski hladilnik in pa nov telefon Xaiomi 15T pro, po neki zame sprejemljivi ceni. ;)

Primozb

Majstr
17. jun 2018
32.496
404
83
Mogoče provokativno fprašanje: ali Aliex na dejanski BF in EM še kaj dodatno zniža, ali je to to?
Ker tole z znižanji 10, 20, 30,...€ nad določenim zneskom, se vleče že več kot en mesec, pa vedno piše akcija samo do ... pa datum čez kak teden ali dva.

Pravijo potrpljenje je božja mast in jaz lahko še kar čakam na ceno za prenosni kompresorski hladilnik in pa nov telefon Xaiomi 15T pro, po neki zame sprejemljivi ceni. ;)
Najnižje cene na AliExpressu so bile 11. 11. točno ob 9. uri za Slovenijo. Res je, da so bili kuponi v vrednosti cca 10, 20, 30 € … vendar osnovna cena izdelka... je bila znižana cena na voljo le za omejeno število izdelkov. Sam sem kupil telefon za 380 €, ta cena pa je veljala samo tisti dan. Kuponi so sicer veljali približno 10 dni.

Banggood ima najboljše cene 9. 9. in 11. 11.

Zdaj prihaja še črni petek (BF). Upam, da bo kakšna dobra akcija tudi zate!

Par primeru za Xiaomi 15t pro global
Koda BF4997 in AFFDB70

Dhgate ga je razprodal.. je bila pa taka cena
527 €
koda: DHDOUBLE50
Xiaomi 15T Pro 5G 12/256GB
Xiaomi 15T Pro 5G Smartphone MTK Dimensity 9400+ Global Version 5500mAh 6.83" AMOLED Display 144Hz 50MP Camera
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

• Ljubezen
Reactions: Samo Svoj