Avtomatizirano trgovanje s kriptovalutami

Ajki

Zelenc'
26. jun 2013
23
8
3
Robot CryptoHopper samodejno opravlja trgovanje na podlagi strategij in/ali signalov, ki jih lahko nastavljate samo ali pa kopirate od obstoječih uporabnikov.
Deluje v oblaku in ne lokalno, kar pomeni da ne potrebujete svojega strežnika oz imeti prižganega računalnika.

Za delovanje ga morate povezati z vašo menjalnico, tu bi toplo priporočil Binance.com, ker ima največ dnevnega prometa, na voljo je velika večina kripto valut in seveda direktna nakazila in dvigovanja na TRR. Povežete ga z dodajanje API ključa, kateri ima pravice za trgovanje in brez pravic dvigovanja tako, da brez skrbi noben vam ne more »ukrasti« vaših kripto valut.

Sistem omogoča tudi demo način, brez povezave na menjalnico in trguje z navideznim denarjem, kar je super za testiranje različnih strategij.

Primaren način trgovanje je tehnična analiza, kjer je na voljo zelo veliko različnih indikatorjev na podlagi katerih se bodo izvajali nakupi in/ali prodaje.
Ima zelo razvito skupnost, kjer si uporabniki delijo različne strategije, omogoča pa tudi signale katere dobiva direktno iz TradingView.

Trgovanje je kompletno avtomatizirano in imate možnost nastavljati različne strategije prodaje, kot tudi Stop Loss, Trailing Stop Loss, DCA itd..

CryptoHopper povezava

Uradni discord strežnik, ki ima tudi slovenščina kanal.

V kolikor rabite pomoč mi lahko pišete tu oz se pridružite na naš Kripto Slovenija discord.
Prilagam tudi template in strategijo, ki mi v trenutnem marketu odlično deluje.

1. Po registraciji, uporabite možnost paper trading ( demo brez povezave na menjalnico )
2. Dodajte novo strategijo in v sekcijo <code> prilepite spodnjo kodo:
Koda:
[{"id":"1","name":"Relative Strength Index (RSI)","type":"buy","params":{"candle_value":{"type":"select","name":"OHLCV Value","options":["open","close","high","low","volume"],"default":"close"},"period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"RSI Period","default":14,"value":"9"},"signal_when":{"type":"value","defaults":{"buy":{"signal_when":"<=","signal_when_value":20},"sell":{"signal_when":">=","signal_when_value":80}},"signal_when_value":"40","signal_when":">="}},"chartperiod":"300","candle_pattern":0,"necessary":1,"keep_signal":"1"},{"id":"23","name":"Absolute Price Oscillator","type":"buy","params":{"candle_value":{"type":"select","name":"OHLCV Value","options":["open","close","high","low","volume"],"default":"close"},"fast_period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"Fast Period","default":10,"value":"12"},"slow_period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"Slow Period","default":21,"value":"26"},"matype":{"type":"matype","name":"MA-type","default":"1"}},"chartperiod":"300","candle_pattern":0,"necessary":1,"keep_signal":"1"},{"id":"23","name":"Absolute Price Oscillator","type":"sell","params":{"candle_value":{"type":"select","name":"OHLCV Value","options":["open","close","high","low","volume"],"default":"close"},"fast_period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"Fast Period","default":10,"value":"12"},"slow_period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"Slow Period","default":21,"value":"26"},"matype":{"type":"matype","name":"MA-type","default":"1"}},"chartperiod":"900","candle_pattern":0,"necessary":1,"keep_signal":"1"},{"id":"1","name":"Relative Strength Index (RSI)","type":"sell","params":{"candle_value":{"type":"select","name":"OHLCV Value","options":["open","close","high","low","volume"],"default":"close"},"period":{"type":"number","step":1,"min":1,"max":500,"name":"RSI Period","default":14},"signal_when":{"type":"value","defaults":{"buy":{"signal_when":"<=","signal_when_value":20},"sell":{"signal_when":">=","signal_when_value":80}},"signal_when_value":"70"}},"chartperiod":"3600","candle_pattern":0,"necessary":1,"keep_signal":"4"}]
( ne se ustrašit vse zgornje se da lepo naklikati v uporabniškem vmesniku, ki se vam bo pokazal po dodajanju te kode. )
Za ime določite RSI&APO ter shranite.

3. Naredite novega hopperja s sledečimi nastavitvami ( tu žal ne omogočajo izvoza v <code> tako da sledite screenshotom ):
lK4tAK.jpg

8oAEGc.jpg

zxMH3S.jpg

fPOpo1.jpg

Ce2ixp.jpg

5u9QSe.jpg
 

Ajki

Zelenc'
26. jun 2013
23
8
3
Daj screenshot od stats , USDT invested USDT returns. Tvoj screenshot zavaja

X8LykD.png


USDT INVESTED: Podatek koliko je bilo največ investiranega denarja v odprtih pozicijah
TOTAL USDT RETURNS: Stanje v trenutno odprtih pozicijah
TOTAL USDT in ASSETS: Trenutno stanje če bi vse odprte pozicije prodal
STARTBALANCE. Koliko denarja je bilo vloženo.

Kar mi je malo porušilo rezultat je da sem ročno DCAjal pozicijo XRP en dan predenj je prišel SEC ven da jih tožijo in je XRP padel za skoraj 60%.
 
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: totimaribor

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.029
1.258
113
Kateri paket priporočaš na hopperju? Vidim, da majo 7 dni free trial paket Explorer. Bi bilo dovolj?

Ta app se kupi, strategije pa iščeš po netu ali narediš sam?
 

Ajki

Zelenc'
26. jun 2013
23
8
3
Kateri paket priporočaš na hopperju? Vidim, da majo 7 dni free trial paket Explorer. Bi bilo dovolj?

Ta app se kupi, strategije pa iščeš po netu ali narediš sam?

Priporočam da na začetku ne kupiš nič, naredi si demo Paper račun in uporabi zgornje nastavitve.
Jaz si startegije delam sam, imaš jih pa zelo veliko na njihovem Marketplace eno so zastojn ene plačljive ( 5 do 10$ ekratno).

Glede paketa je pa tako, če misliš obračati manj kot 1.000€ potem vzemi najcenejšega v nasprotnem srednjega.
Na 1.000€ boš v trenutnem marketu delal najmanj 20% kar je 200€ na mesec.


Predlagam da se pridružiš Kripto Slovenija discord v kolikor boš rabil kakršnokoli pomoč pri nastavljanju.
 

jtfc

Guru
24. jul 2007
19.468
2.316
113
To je že staro, sem mislu da je kaj novega.... Drugače pa za par jurjev pogamblat, bi verjetno bilo.

 

Steve

Guru
13. avg 2007
9.606
1.526
113
Sem probal za hec to strategijo v prvem postu. Včeraj zvečer sem štartal. Do zdaj se ni zgodilo na binance še nič. Je to normalno da tako dolgo traja?
 

totimaribor

Zelenc'
4. nov 2015
11
2
3
Jaz sem si tudi to naštimal. Ne vem, če to prav kaže. V 2 dneh mi je naredil 120€ . Ne vem pa zakaj ne proda in zasigura dobiček. Je pa res, da iz včeraj n danes je šel trg gor še posebej ETH in se dobiček spreminja. Zato tudi lep % v +.
 

B81

22. jul 2007
34.258
8.811
113
Jaz sem si tudi to naštimal. Ne vem, če to prav kaže. V 2 dneh mi je naredil 120€ . Ne vem pa zakaj ne proda in zasigura dobiček. Je pa res, da iz včeraj n danes je šel trg gor še posebej ETH in se dobiček spreminja. Zato tudi lep % v +.
Mogoče zaradi tega?
Disable take profit percentage?

1611066268807.png