Soseda je Austral trikrat pustil na cesti. Avto med vožnjo javi napako, ugasne in zategne ročno.Najbrž ni prava tema, samo vprašam. Sem Volvo/Mercedes/Passat fan, v oko so mi pa padli Renault Austral po kampih jih vidim polno, redna cena 200KM hibridov je tudi ok in paše v to temo, a je to ok avto ali je to spet stelantis štorija puredrek?
Ce bi doma mel moznost filanja potem Volvo V60.PHEV Polestar Engineered.
Sicer Audija S6.
Oboje rabljeno, starost do 3 leta.
2014* Facelift je 2,0 ta pa 3,0Zakaj 2013? Facelift so lepši. Tisti T6 modri polestarji so res čedni.
Najbrž ni prava tema, samo vprašam. Sem Volvo/Mercedes/Passat fan, v oko so mi pa padli Renault Austral po kampih jih vidim polno, redna cena 200KM hibridov je tudi ok in paše v to temo, a je to ok avto ali je to spet stelantis štorija puredrek?
Nov Superb combi. Ker je še vedno avto za štiri (ok za pet uradno), če jaz vozim. Ker je karavan se lepše pelje kot SUV, psom (50 kg in 35 kg) ni treba stopnic vozit zraven, da lahko splezajo v prtljažnik, ki ima lahko dvojno dno, tako da je vse na nivoju odprtine prtljažnika. Kodiaq npr. ima 76 cm od tal dvignjen rob. Plus je, da nima Volkswagen značke. Glede na statistike, nekaj let stari avtomobili, tudi t.i. »premium« znamke preveč crkujejo.kaj bi sedaj kupili ce bi imeli 45.000€ kaksen avto in zakaj?