avto do 45000

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.114
1.940
113
Najbrž ni prava tema, samo vprašam. Sem Volvo/Mercedes/Passat fan, v oko so mi pa padli Renault Austral po kampih jih vidim polno, redna cena 200KM hibridov je tudi ok in paše v to temo, a je to ok avto ali je to spet stelantis štorija puredrek?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.971
10.479
113
EU
Najbrž ni prava tema, samo vprašam. Sem Volvo/Mercedes/Passat fan, v oko so mi pa padli Renault Austral po kampih jih vidim polno, redna cena 200KM hibridov je tudi ok in paše v to temo, a je to ok avto ali je to spet stelantis štorija puredrek?
Soseda je Austral trikrat pustil na cesti. Avto med vožnjo javi napako, ugasne in zategne ročno.
Poklical vlečno službo.
Enkrat mu je odpovedal v garaži, tako ni mogel ven.
Na srečo je vse v garancijskem roku. Ni Stelantis, vendar ni daleč od tega.

tony

Guru
23. jul 2007
10.599
1.803
113
"Soseda je Austral trikrat pustil na cesti. Avto med vožnjo javi napako, ugasne in zategne ročno."

Potem pa jaz pizdim nad zanič softverom v starem golfu, ki mu ni všeč 10% prazen akumulator in ob tem prižge lightshow na armaturi :valjamse: :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.606
1.556
113

Vem za dva, ki ga imata. En dela polno km, drug manj. Obema sluzi bp.

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

jezek

Guru
24. jul 2008
4.843
2.100
113
Za Australe sem tudi jaz slisal da so zanic....in bil vesel ker sem enemu stračku vturil Fortinga...... Da me ne klice vsak teden kaj ne dela.. Ker je zelel Australa na vsak nacin.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.067
12
38
Zemlja
alte.aufbix.org
kaj bi sedaj kupili ce bi imeli 45.000€ kaksen avto in zakaj?
Nov Superb combi. Ker je še vedno avto za štiri (ok za pet uradno), če jaz vozim. Ker je karavan se lepše pelje kot SUV, psom (50 kg in 35 kg) ni treba stopnic vozit zraven, da lahko splezajo v prtljažnik, ki ima lahko dvojno dno, tako da je vse na nivoju odprtine prtljažnika. Kodiaq npr. ima 76 cm od tal dvignjen rob. Plus je, da nima Volkswagen značke. Glede na statistike, nekaj let stari avtomobili, tudi t.i. »premium« znamke preveč crkujejo.

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch