Glej ker te poznam... in če se ne motim si nazadnje vozil Toyoto, torej si kupoval avtomobile z razumom torej avtomobile ki gredo, je tako? Sedaj sklepam da je hiša gotova, si ven s stroškov, in bi se rad malo počastil? Sedaj kupuješ čist drugačen avtomobil, za katerega boš rabljenega odkartal vsaj 70k, verjetno še kak tisočak zraven če ti gre za opremo. In zdaj je tebe začelo skrbeti kaj ti lahko crkne? Moj nasvet, drži se Toyote, morda vzemi kakega Korejca s temi 7-10 letnimi garancijami saj to kar ti gledaš ni ljudski avto in to enostavno ni narejeno da gre v nedogled kot je šla tvoja stara Toyota. Raje pri taki klasi nehaj razmišljati kaj ti bo crknilo in ravno zaradi tega ti tudi bo, z malo nesreče marsikaj. Bi pa od tebe pričakoval bolj pametno vprašanje, torej kako naj veš če je prejšnji lastnik to čistil? Hudiča, takoj po nakupu avta daj to sčistit in v sklopu rednega vsakega servisa naj ti vsakič to pogledajo saj ti je nekdo napisal, da sodi čiščenje tega v sklop rednega vzdrževanja in ne za serijsko napako. Če je to je edini problem pri vsem dnarju ki si se ga odločil dati za rabljen avto potem ga nimaš? Sem ti že napisal zakaj ga jaz trenutno ne bi kupil (Q7), ti pa se osredotočaš na kanalčke.... kupi X5.