Apartma na hrvaški obali

terezijslo

Pripravnik
10. jan 2014
54
0
6
Pismo ja, je že kar treba iskat. Drugač smo šli enkrat na blef, da se dobit, sam največja fora je, da si morš vzet kar cel dan za iskanje, na koncu pa pristaneš v sobi, kjer niti šporheta nimaš in je pol tak na izi dopust čist preveč drag. Lani sem kar tuki najdu neki: http://www.apartmaji-hrvaska24.com/, pa se mi ne zdi, da bi ble prov ornk visoke cene. Ne vem, men je 60 € na dan kr mal preveč, tuki sm najdu tud za 320 € na teden, kr je čist solidna cena

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
A ma kdo kej pametnega v istri, max 60 eu na dan raje manj. Smo pa trije (otrok ma dva mesca) Fino bi blo da je čimbližje morja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lep objekt, ampak lokacija zaradi katastrofalne gužve povsem neprimerna

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
BTW, a kdo ve če se kje kaj pametnega prodaja? Kvarner, za cca 80k, pa da ni treba na trajekt (sej bi šli na Pag, samo za čez vikend skakt dol je mal predaleč).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Možno.... Ne vem, nekaj sem že gledal, pa se najde tudi kakšna bolj ugodna varianta. Ciljam itak bolj na Opatijo ali okolico. Gledal sem nekaj v Voloskem ali kaj takega (eno novo naselje je preko ceste - Kosičevo...).

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Možno.... Ne vem, nekaj sem že gledal, pa se najde tudi kakšna bolj ugodna varianta. Ciljam itak bolj na Opatijo ali okolico. Gledal sem nekaj v Voloskem ali kaj takega (eno novo naselje je preko ceste - Kosičevo...).

opatija zna biti malo dražja..drugače pa dosti sreče :D, priporočam pa ti da greš dol v neko agencijo pa si vzames en vikend fraj pa te agent fijaka naokrog in gledate apartmaje...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Sej mi že imamo v Opatiji, same je jeba ker je ene 2km stran, v mesto hodit z avtom je pa jeba. Pa bi se morda prodalo in kupilo kaj bližje morju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
Internet je pogoj.... jaoooooo.... na morje greste s froci potem pa jim tablice z youtubom v roke vtaknete... majko moja....

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Internet je pogoj.... jaoooooo.... na morje greste s froci potem pa jim tablice z youtubom v roke vtaknete... majko moja....
bonk.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
906
153
43
se strinjam, internet glih toliko da pogledaš malo za vreme, ostalo ostane doma.

ŠE GSM aparat je skoraj preveč za dopust, danes pa tako že imaš vse na telefonu.

Če pa se z otroci ne znaš zamotiti na dopustu, je pa drugo vprašanje.

Odkar otroci vedno v APP, kjer je tudi internet, vendar sem ga glih po 3x rabil, pa še to, da sem naredil nakazilo za APP.

Lp,

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.082
425
83
45
dolenska
Tole s telefoni, netom, tablicam,......taki so pač ene družine. Važn da so prfoksi krivi ker so njihovi otroci problematični.

Ok

Mal gledam Dalmacijo in se mi zdi, da so letos kr navili cene. Gledam dvosobne a je vse nad 60€. Mal predrag bi rekel.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

internet valda da je pogoj....pa ne zaradi youtuba ampak zaradi dela...preden zacneva debato dalje, blagor tistim, ki imajo lahko dopust 100% fraj

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.654
5.843
113
Pri mobilnih operaterjih imaš julij/avgust paket mobilnih podatkov za 10 eurov za 3giga. Za remote desktop bo dovolj. Jaz to uporabljam, ker tudi jaz nimam 100% dopusta in sem dejansko v pripravljenosti tudi na dopustu. Vendar za otroke velja info "nema interneta ovdje".
P.S.
Še danes se spomnim ko smo lansko leto lepo fajn našli en plac na sosednjem otoku, potem pa klic iz službe in sem celo familijo nazaj pobasal v čoln in šibamo nazaj do apartmajske plaže, da sem letel po notebooka. Jebat ga... Ampak Telekomova ponudba je bila prejšnjo poletje ugodna in je bila več kot dovolj za službene zadeve.

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pri mobilnih operaterjih imaš julij/avgust paket mobilnih podatkov za 10 eurov za 3giga. Za remote desktop bo dovolj ane. Jaz to uporabljam. Ja res eni nimamo 100% dopusta, vendar za otroke velja info "nema interneta ovdje".

itaq to koristim tudi sam...se mi fiksni internet ne splaca

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:

internet valda da je pogoj....pa ne zaradi youtuba ampak zaradi dela...preden zacneva debato dalje, blagor tistim, ki imajo lahko dopust 100% fraj

Mamo pa na šihtu drugačne probleme. Jaz namreč bolj težko iz Krka kaj popravim
grin1.gif