Tuš kad tam nekje okrog 400 € (ne vem čist točne cene) kabina oz. samo vrata z okvirjem od Tylo cca. 500 €. Poglej si v njihovem katalogu kakšna vrata so to. Ta vrata so sicer bol namenjena za savne in je mišljeno da jih vzidaš ter potem delaš keramiko. Seveda se da tudi drugače jih montirat. Imajo pa kar močen profil, 6 cm in pazit moraš ali ti sploh pašejo na tuš kad. Recimo moja ima samo 3 cm širok rob in bi zaradi tega z notranje strani bil čutit rob (ne vem če veš kaj mislim) . Ker vrata ne pokrijejo cele stene, je potrebno preostalo oprtino zapreti z fiksnim steklom, to pa se dela po naročilu in lahko računaš, da te bo to koštalo še reci-piši še enih 500 €. Skratka ceneje kot 1000 € po moje ne boš prišel skozi.
Sam jaz takih vrat ne bi imela ker so preveč masivna, pa tudi v kopalnico, ki je zelo svetla in nežna sploh ne bi pašala.
Imajo pa tudi dve cenejši izvedbi teh vrat, tam okrog 300 €, sam to bi pa moral sam videti če ti odgovarja. Ampak to je spet samo cena za vrata, fiksne stene so še dodatno.
Kar se pa TDAja tiče pa nimam pojma niti približno kakšna je cena. Vem le to, da jih prodajajo v salonu kjer sem kupila vso keramiko in bom verjetno pri njih vzela tudi kabino.