A nisi ti bolan?...
P.S.1: Jaz vsekakor pridem, razen v primeru višje sile ( bolezen).
Beri temo Car, ravnokar sem naredil update...A nisi ti bolan?
Spet na naše al pa službene stroške, pol si boš pa prikrito kilometrino izplačal, nakanc pa k AndrejEnej pozabu denarnco al pa zgubu telefonMa ja, tebi bo bolje, jaz bom pa na 100% nafilal EV, da ne bom od Lj do Ravbarja rabil filat ali celo ostal na cesti, pa bo![]()
Da, ce snemljivo ploscico zamenjas z drugim alterjevcem za eur. A mas kako zanimivo barvo?A z GA628 se da plačat?![]()
Ne, Skodo pa lahko filas zraven pri Lovsetu ali Skerjancu. Za Škodo "Ravbarjev" strom ni dober.A Škode se tudi da tam filat? Me ne boste grdo gledali, ker nisn s Teslo?
Ne mešat jabolk in hrušk.Spet na naše al pa službene stroške, pol si boš pa prikrito kilometrino izplačal, nakanc pa k AndrejEnej pozabu denarnco al pa zgubu telefon
R v krogcuValda une iz blata k se bota Kamele0N pa kalbo not valala med pretepom, Car bo nastopal kot sekundant od obeh oblečen v lateks, o AndrejEnej ti raj nam brez priftošlna pa telefona tud za lateks nima, pol pa ni apetitliha bojo slike za reveže, ki se ne bodo udeležili..
Izogibaj se njegovega imena.AndrejEnej ti raj nam brez priftošlna pa telefona tud za lateks nima, pol pa ni apetitlih
Ni čudno, če se pa o strapon-ih in lateksih pogovarjate.