Adria adijo?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, pa na hitro napišeš neko zakonsko skropucalo, za katerim si lepo varen. Tudi ko te Matilda pobere, ne sme nihče scati po tvojem grobu.
 

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Kakšna resnica ? Da je zblojeni stepišnik skozlal da so Nemci krivi? Kje pa je kakšen Nemc v tej zgodbi???

Resnica je samo ta, da si zblojen ti, povrh se nepismen in primitiven. In si simbol te greznice tukaj. Ker tebi je samo vazno da nekaj pises, pa tudi ce so to hieroglifi ki jih razume samo tvoja zblojena kriminalna betica.
 

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.101
3.395
113
Deep state preko piškotarskih družbeno-političnih delavcev že v akciji :nigladek::nigladek::zavijazocmi::
adria.JPG

Še ritajo, kar nočejo od korita...:gorjaca::gorjaca:
Za kozlat!!!
 

erikson

Guru
25. avg 2007
21.279
5.200
113
Še vedno ne vem, o katerih poslovnežih na komercialno nezanimivih linijah je govora.
 

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.015
4.933
113
Nuku`Alofa
Leta 2007 je nastal Alter. In že takrat ste neizprosno nabijali, kako je nanjujnejše čisto vse razprodati, magari razšenkati - samo da se proda, ker je država kao slab gospodar. Vedno ste bili najglasnejši iz SDS-ja.
Nihče pa ni nikoli podprl ideje, da je treba urediti sistem, ki je odgovoren,poleg upravljanja samega. Tega pa ne :poreden: ! Kot bi vampirju pokazal križ božji. :bonk:

Tako da - kronika izčrpavanja Adrije je enaka Slo železnicam, pa vsem državnim firmam, ki bi morale nositi zlata jajca, pa jih res, ampak samo za par izbranih mandeljcev. Dokler ne crkne.

Prodaš samo tisto njivo, ki je zanič, ne pa tisto ki dobro rodi. Razen če si preveč žejen ... ali so pa karte bile zraven.

Bolje je razprodati kot pa stalno krasti davkoplacevalcem da se taglavni mandeljci hvalijo z zastonj kartami.
Kje lahko podpisem za ureditev sistema? Po potrebi tudi doniram denar za nakup petih okvirjev 7,62.
Res, drzavne firme v Sloveniji sluzujo samo zato, da se preko "kritja izgub" davkoplacevalski denar kanalizira v zepe izbranih mandeljcev. Zato je bolje take firme senkati, vsaj davkoplacevalcem s takim izgovorom ne morejo krasti.
Kot je zapisano, drzavne njive so bile zanic, pa ne same po sebi ampak zaradi sistema. Glej moj zgornji stavek o 7,62.
 

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.101
3.395
113
Bolje je razprodati kot pa stalno krasti davkoplacevalcem da se taglavni mandeljci hvalijo z zastonj kartami.
Kje lahko podpisem za ureditev sistema? Po potrebi tudi doniram denar za nakup petih okvirjev 7,62.
Res, drzavne firme v Sloveniji sluzujo samo zato, da se preko "kritja izgub" davkoplacevalski denar kanalizira v zepe izbranih mandeljcev. Zato je bolje take firme senkati, vsaj davkoplacevalcem s takim izgovorom ne morejo krasti.
Kot je zapisano, drzavne njive so bile zanic, pa ne same po sebi ampak zaradi sistema. Glej moj zgornji stavek o 7,62.


Enaka, oz. mogoče še pomembnejša vloga/naloga državnih in (para)državnih družb je financiranje(oglaševanje) vseh, recimo 90% njih, "režimskih" medijev, da pišejo v prid vladajoče (leve) garniture in folku perejo možgane.
Zaradi tega je v Sloveniji "potrebno" imeti del (največji delež v EU!!) gospodarstva, na vsak način, še vedno v državnih rokah - zaradi upravljanja njihovih budgetov za oglaševanje!!
In, kot vidiš princip, žal deluje odlično:zavijazocmi:.
Saj si videl zadnje dogajanje okrog Požarja.
Komur zdaj ni jasno, da v Sloveniji neodvisnega, raziskovalnega, kritičnega novinarstva že davno ni več, mu pa res ni pomoči.
Samo še družbeno-politični delavci, ki pišejo po nareku gospodarja..
V današnji digitalni dobi klasični mediji (časopisi, televizija), sploh na majhnem trgu, kot je Slovenija, brez oglaševanja crknejo v pol leta. In če imajo dežavne "firme" pod kontrolo, večino oglaševalskega denarja, se vendar ve kako se bo poročalo.
"Novinarčki" imajo tudi svoje družine, kredite za stanovanja, pa hčerka rabi kakšno službico - bo Zoki zrihtou:valjamse:... ...piškotek tu, piškotek tam...

Sem in tja se dovoli kakšna kritična oddaja, da raja dobi občutek/ventil, da imamo novinarstvo - po kateri se akterjem itak nič ne zgodi (npr. Tarče o krajah v zdravstvu) - potem pa svet vse po starem. Enak princip, kot je bil v prejšnjem režimu TOF s svojimi "mopšed šovi" kao "kritičen" do oblasti, dejansko pa sam navaden udbovski špicelj:gorjaca::nigladek:.
 

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.101
3.395
113
Seveda, saj imamo tudi Požareport, Portal Plus in npr. Časnik, ki dobro, kritično in analitično pišejo.
Ampak tudi pri spletnih medijih se seveda preko državnih firm financira/oglašuje "taprave", ki točno vedo kako morajo pisati, če hočejo, da pade še kakšen dinarček.
Tako, da mora bralec tudi pri spletnih medijih ločevati zrnje od plev.
Poleg tega pa, kakšen je sploh dejanski domet teh spletnih "one-man-band" medijev v primerjavi z Delom, Dnevnikom, Večerom, RTV, POP TV, A Kanalom, Planet TV... ...prekleto =beno pičel.
Zato pa imamo tako oprano volilno telo, da ga je možno vsakokrat nafarbati z "novimi obrazi" :zavijazocmi: ...
 

cappy

Guru
8. apr 2010
8.154
4.482
113
Daj ne nabijaj, ti bo linkinson dal kak link pa bo.

Drugače pa ja Gavran, stepišnik je zgubil ugled in kredibilnost že dolgo nazaj. Saj lahko da piše resnico vendar ga ni vredno ne linkat ne brat. Na 50 člankov eden "dober", pa še to le zgodovina ne pa sprotno opozarjanje ter razkrivanje kar človek pričakuje od "novinarjev" in "medijev".
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kocjančič lapa o vodenju firme, a delal je od 82 do 93, ko je imel protekcijo z vseh strani. potem se je začelo z adrio delat kot se je delalo in je povsem vseeno kako se je delalo. prodala se je, ker je bil to državni interes. in sedaj bi se delala nova, ker naj bi to bil državni interes.

kako se lahko državni interes menja hitreje od države? zakaj državni interes menjajo eni in isti ljudje?

KER SE LAHKO. RAJA VSE POZLATI, PA VSEENO JE ČIGAV SI.
 

erikson

Guru
25. avg 2007
21.279
5.200
113
1982-1993 Janez Kocijančič
- 2001 Peter Grašek
- 2005 Brane Lučovnik
- 2005 (v.d.) Iztok Malačič
- 2011 Tadej Tufek
- 2012 Klemen Boštjančič
- 2016 Marko Anžur
- † Holger Kowarsch
 

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
...stevardesa-pri-adrii-v-zadnjem-casu-nismo-imeli-nicesar...
Zdi se mi, da je to zapakirano plasirano kot blag namig nacionalnega interesa - za novo avio kompanijo = spet jamo brez dna... :zavijazocmi:
... vodstvena imena v času samostojne Slo...
Mogoče se ne nanaša na AA, ma vseeno :
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
6.885
3.146
113
Ki po leta pogrevajo župo, ki so jo že pred leti je obdelali Požar in podobni... zdaj so s Tarčo ZAČELI o Stožicah in objavili so same že znane stvari iz drugih ("vprašljivih"/"tistih iz temne strani") medijev. S tem tempom jim bodo dovolili o Adriji pisati 2031.

@Podcrto
Četrtkovo oddajo Tarča o ljubljanskih Stožicah, ki so jo pripravili novinarji TV Slovenija v sodelovanju s Pod črto, si je ogledalo več kot 140.000 ljudi! Ta četrtek pa se bomo v Tarči pogovarjali o tem, zakaj za sporne posle ni (še) nihče odgovarjal. Vabljeni k ogledu!

Stožice so bile odprte 11. avgusta 2010 - pred več kot devetimi leti. Tudi če niso stvari zastarale (kar verjetno so) je vseeno relavantnost po toliko letih vprašljiva.
 
Nazadnje urejeno: