Adijo pamet stara kurba, adijo svet

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.128
5.405
113

Adijo, pamet, stara kurba, adijo, svet,
pusti betonske nosilce, naj ga nosijo.
Adijo, pamet, danes gremo na izlet.

Ilegalni pubertetnik v družbi dveh deklet,
za menoj potrebni junci.
Adijo, Zemlja, naš planet.

Adijo, pamet, drži gobec, slika sama govori,
pusti še drugim, naj jo poslušajo.
Adijo, pamet, prosim, ne razlagaj mi.

Ilegalni pubertetnik v družbi dveh deklet,
za menoj potrebni junci.
Adijo, Zemlja, naš planet.

Adijo, pamet, smrtno ranjen pralni stroj,
pusti, naj nas kozarci umivajo.
Adijo, pamet, jaz ostajam svoj.

Ta mi pride prva na pamet ob teh člankih:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.595
9.715
113
Hm.. ja.. le kaj bosta mamica in ati rekla, ker je unicila torbico za 100€. Ena izmed izpostavljenih skrbi, namrec...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.314
8.947
113
pri taščici
Glih iscem neko staro torbo.
Zamenjam za malo rabljeno torbo sina. Ali pa kupim, ce ima kdo kaj podobnega doma

Priponke

• Djacka-torba-Ex-Yu_slika_O_174831843.jpg
    Djacka-torba-Ex-Yu_slika_O_174831843.jpg
    199,3 KB · Ogledi: 17

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.128
5.405
113
Samo Svoj
Torej je jasno, kaj je v osnovi problem?
V osnovi je problem medvrstniško nasilje.

Ko smo mi imeli "predajo ključa" gimnazije (to je sicer zaključek šole) smo jim dali pit raznorazne zvarke, ki pa niso bili strupeni ali kaj podobnega, pa malo smo jih namokali in to je bilo to.

To zdaj pa je ušlo vsaki normalni razlagi.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.100
1.032
113
Že pred leti je bilo, da so se "fazanke" same "nastavljale".
V stilu več čačk, večja popularnost. :bonk:

Seveda so zraven tudi razni bully-ji, ki izkoriščajo priložnost.

Sicer pa vsi starejši vemo. Prvi dan se naredi hierarhija in potem je celo šolanje mir.

Načeloma je v 95% umik najboljša taktika, ampak včasih je potrebno udarit.

politično nekorektno, a takšno je življenje

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.595
9.715
113
V osnovi je problem, da sta gor vzeta fasada in šov. Vsebina pa gnila.

Vprašanja, a ves koliko morajo eni sparat, da otroku torbico kupijo, sploh ne bi smelo biti, ne da se normalizira in potem sprašuje, kako je mozno, da se šov in fasada nadaljujeta na ulicah. Vsebina pa še vedno gnila. Pa kaj bo šola naredila?!

S tem pride opremljen od doma, poleg tega pa v me-me-me svetu, ki je tudi normalen danes, pac iscejo svoje mesto pod soncem na nacin kot 15letnik zna, ve in je sposoben sploh dojet, glede na to, da se vse okoli njega vrti. Ceckanje je brez veze, za nekatere, ki si od ust ne trgajo, da kupijo dizajnerske kose... Nasilje je pa pol naslednja stopnja, ko je še ceckanje brez veze... Ampak dejmo cakat nekoga trejtega spet, da bo rešil to, kar sami vztrajno trdimo, da nismo zavozili, ampak celo, da samo izvrstno izpeljali...

• Objave ne odobravam
Reactions: jendomen

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.100
1.032
113

mistique

Guru
16. jun 2009
17.148
4.088
113
Ne vem kaj je vprašanje, ampak imam odgovor!
Degenerirani trendi v izvedbi preembrionalnih enoceličarjev...ali z drugimi besedami: mladina se zabava, jaz pa se spreminjam v konzervativnega nergača, ki ceni vonj begonije bolj kot venček domačih poskočnic.

Nisem gledal posnetkov, ampak ko bo pa "torbica" čez 15 let vredna par mlrd ¥, ker bo punca svetovno priznana...khm...javna oseba...bo pa vse ok? :evil:

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.078
2.071
113
Kakšno leto-dve nazaj je fazaniranje v Ljubljani na Čopovi zgledalo tako, da so najprej vprašali, če te lahko porišejo in potem šele risali.
In se je že v naprej vedelo, kje je lokacija za porisovanje in so se (predvsem dijakinje) že v naprej oblekli v stare majčke in hlače, namenjene porisovanju.
In tudi to danes v Mb, kdor je šel tam, je točno vedel, kaj bo. Da bo pobarvan.
Tista, ki je pa pomoč potrebovala, je pa verjetno dehidrirala, ampak to nima veze z barvanjem.

Tako da spet nekdo dela celo dramo iz ničesar.

PS: jaz sem se takim stvarem vedno izogibal, tudi moji otroci. Ko so hčerko vprašali, ali bi bila rada porisana, je rekla Ne in je bila zadeva zaključena.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe