slikaj nosilecAli je kdo v kateri trgovini zasledil adapter, s katerim bi lahko na Thule prečke dal Menabo nosilec za smuči?
Poglej priponko 100020
tako, da se vidi pritrditev pri Menabo. Oz napiši točni tip.Na sliki, ki sem jo priložil, je prečka od Thule in nosilec za smuči in Menabo.
Pri tem prtljažniku je mišljena pritrditev z ˝U˝ vijaki, vendar je Thule nosilec preširok. Prilagam par slik nosilca za smuči in pa vzorec adapterja, kjer se vidi, kako naj bi izgledala geometrija adapterja. Geometrijo adapterja mi nikakor ne uspe narediti, saj prva in zadnja prečka ne stojta enako.tako, da se vidi pritrditev pri Menabo. Oz napiši točni tip.
Daj dovolj lato čez obe prečki in prenesi obliko (razdelek med lato in prečko) na karton. Potem ti pa nekdo to naprintaPri tem prtljažniku je mišljena pritrditev z ˝U˝ vijaki, vendar je Thule nosilec preširok. Prilagam par slik nosilca za smuči in pa vzorec adapterja, kjer se vidi, kako naj bi izgledala geometrija adapterja. Geometrijo adapterja mi nikakor ne uspe narediti, saj prva in zadnja prečka ne stojta enako.
Poglej priponko 100051Poglej priponko 100052Poglej priponko 100053Poglej priponko 100055Poglej priponko 100057Poglej priponko 100058