Access restriction ali kako omejiti delovanje iger kot je Fortnite

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Živjo.

Že nekaj časa se ubadam kako bi omejil delovanje Fortnite igre, ne da bi karkoli nastavljal na PC-u ampak da bi enostavno zaprl internetno komunikacijo. Poskušal sem in uspel s funkcijo Access Restriction a le na način da sem ob določenih urah (tedenski urnik) kompletno izključil internet. A ker se internet uporablja tudi za uporabne zadeve kot je učenje, še posebej sedaj prek eAsistenta bi raje da filtriram le prenos podatkov za igre po istem urniku.
Poskusil sem z vašanjem naslova spletnih mest, ip naslovov in tako dalje a vse brez učinka. Enostavno router spusti vse skozi. Najverjetneje gre to pripisati temu da se po novem vse komunikacije vršijo prek https protokola in je zato le to nemogoče filtrirat. Mogoče se tudi motim in je težava kje drugje.
No, upam da mi bo kdo znal svetovati kaj še lahko poskusim narediti. Kdorkoli ki ima kaj izkušenj s tem.
Hvala.
 

Dr1m

Pripravnik
20. mar 2009
111
1
18
Goriška primorska
Obišči stran
Težava je v tem ker sedaj potrebujejo računalnik za delo s šolo in da igra me ne moti če to dela po vsem kar opravi za šolo.
Vsekakor je vzgoja tista a ne moreš mimo dejstva da priložnost dela človeka tatu. Neprestano ga pač ne morem nadzirat zato bi bil tak pripomoček nadvse dobrodošel.
 

Fly

Majstr
21. jul 2007
2.586
496
83
Če mojadva naredita vse za šolo kot je treba lahko preostanek dneva delata kar hočeta, tud fortnite je na tapeti. Naj uživata, zakaj pa ne. Že itak ne veš kaj bi sam s sabo v teh dneh ko smo večinoma notri.