A1

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
751
3
18
Zamenjal bom ponudnika (internet in TV) Trenutno sem na lokaciji kjer sta Telekom optika in Telemcah koaksialec (to imam). Čez 1 leto se preselim, kjer je-bo v stavbi samo optika! Do stavbe pa trenutno nič. Do selitve bi naj bila do stavbe Telekomova optika ampak ne verjamem.
Ker so cene sprejemljive samo z vezavo iščem nekaj, da ne prekinem vezave in ne plačam pogodbene kazni.
Telekom mi ponuja sedaj optiko in po selitvi brezplačno na NEO5G, v pogodbo tega seveda nočejo zapisati.
A1 pa optika ali brezžični 5G internet (Ultra). Na sedanji lokaciji optika po preselitvi 5G internet, to bi v pogodbi pisalo.
Na A1 ne poznam nikogar (uporabnika), sem pa zasledil, da ima občasno "resne" težave. Ima mogoče kdo izkušnje z njimi - Ptuj.
Hvala, Jodlar

Dik

Majstr
28. okt 2007
1.700
162
63
Od križišča mal naprej na desno
Če imaš možnost a1 optika sploh nimaš kaj razmišljat, ultra je v redu če imaš bazno blizu....baje. Čez 2 leti itaq menjaš če hočeš ceneje...kolobarjenje pa to ;)
Lahko pa pustiš kontakt na zs pa dam naprej za dobro ponudbo. Imam kolegico, ki dela na a1.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.253
11.685
113
MB
Jaz sem z ultro zadovoljen. Pa sem jo vzel ko je bila -50 tak da jaz ceprav se trudim, ne najdem razlogov za prehod na optiko, sploh pa ne da bi placeval 200-300% vec.

so vlacli vsi optiko po bloku zdaj pa je bil zadnjic terenski od t2 tukaj pa debatirama pa me sprasuje kak fejst ultra zajebava pa sva naredla enih par speedtestov. Cca 350 mbit, antena je na notranji strani okna, in na drugo stran neba kot je najblizja bazna.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
751
3
18
Hvala obema. Glede na selitveno problematiko še vedno niham med A1 in Telekomom. Oba bi lahko bila prvo leto na vsak svoji optiki na sedanji lokaciji in brezvrvično čez eno leto na novi. Vezavo bi lahko ohranil pri obeh, bi pa naj bila na novi lokaciji Telekomova potika ( tu je poudarek BI NAJ). Zato trenutno vodi Telekom. Mi pa oba, ne glede da sta bazni zelo blizu nove lokacije na brezvrvičnem ponujata do 200MB, to me malo skrbi pri dveh TV, en na boxu in drugi preko PCja.