Ni nika kriva, oni tip je bil kriv za dosti sranja očitno, ki se dogaja danes na tej sceni.
»Neki fant se je z mano razšel na faksu in rekel: »Razhajam se s tabo, ker si preveč sramežljiva, jaz pa želim biti z aktivistko, zato ne bom s teboj.« Ampak jaz sem trmasta. Ko mi je to naredil, sem si rekla: »Pojdi v rit!«, takrat sem se pridružila študentskemu gibanju in spoznala, da me to osrečuje.
![]()
Nika Kovač razkrila, s katerimi besedami jo je zapustil fant! Njeno življenje se je po tem spremenilo (VIDEO)
Ko ji je to naredil, si je rekla: »Pojdi v rit!«slovenskenovice.delo.si

Dodged a bullet.
»Neki fant se je z mano razšel na faksu in rekel: »Razhajam se s tabo, ker si preveč sramežljiva, jaz pa želim biti z aktivistko, zato ne bom s teboj.« Ampak jaz sem trmasta. Ko mi je to naredil, sem si rekla: »Pojdi v rit!«, takrat sem se pridružila študentskemu gibanju in spoznala, da me to osrečuje.
![]()
Nika Kovač razkrila, s katerimi besedami jo je zapustil fant! Njeno življenje se je po tem spremenilo (VIDEO)
Ko ji je to naredil, si je rekla: »Pojdi v rit!«slovenskenovice.delo.si
A lahko naredimo en seznam, na kaj vse se pri i8m spoznajo, in na kaj se ne spoznajo.
Spoznajo se nna:
* splave
* Palestino
* mednarodno pravo
* politično policijo
* velike porcije
Ne spoznajo se na:
* čisto vodo
* normalne porcije
Kdo šolan za glavo bi rekel, da je razhod bil sprožilec za njeno iskalno akcijo in luftarsko prihodnost.