Zdej si se uzalil se sam in si ziv dokaz, da kolicina prebranih knjig ne naredi clovekaOprosti, žalil me pa ne boš.
Precej več kot 1000 knjig sem prebral v lajfu.
Zdej si se uzalil se sam in si ziv dokaz, da kolicina prebranih knjig ne naredi clovekaOprosti, žalil me pa ne boš.
Precej več kot 1000 knjig sem prebral v lajfu.
Seveda, se strinjam ampak, če se pa gleda kaj je splošno družbeno koristno pa odpadejo vsi subjektivni pogledi in enostavno mora biti uporabljen objektiven pogled, ki ni navezan na osebne preference.Pa... Lej, dec dajmo si priznati, da se objektivnost pri političnem prepričanju neha.![]()
Vsi bi radi živeli v neokrnjeni naravi in vasicah s pravim podeželjskim utripom, vendar le do takrat ko se oglasijo krave s sosednjega hleva, ali te zbudi traktor ali zvonjenje iz cerkvenega zvonika, kateri je tam že 300-400 let.Jaz takoj podpišem, da se omeji delovanje nevladnih organizacij vseh vrst in sort.
Tudi tisto, ki mi je desetletja nabijala v nedeljo zjutraj s sto metrov zračne razdalje (zadnja leta so pa menda nehali, ker je tik ob zvoniku (saj sem že omenil manko zaz. zemljišč v državi, ne?) nekdo sezidal bajto in ni mogel spati... No, pa je bil dovolj moder, da je v boj poslal ženo, ki je študirala na TEOF, in so nehali razbijati... Si morete misliti?).
Če ti misliš da je Vroči kaj umrl zaradi Capudra ti pa vse tiste prebrane knjige ne koristijo prav dosti v splošni razgledanosti."Ee pa smo zdaj našli srž problema. Zavodi in nevladniki pa v trenutni Sloveniji vodijo državo bolj kot katerakoli politična stranka."
Sam tega sicer ne zaznavam.
Ja, saj se je Nika šla slikat z Golobom, ampak tudi kulturni minister Capuder iz Demosove vlade je po komandi nevladnikov nabil 100% p.d. na Vroči kaj in je potem cajtng crknil.
Nevladniki so samo za zgago, lop po njih!
Ah da, večni problemi s tem podeželjem. Za take ljudi je mesto najboljša rešitev, saj ni hrupa podeželja.Vsi bi radi živeli v neokrnjeni naravi in vasicah s pravim podeželjskim utripom, vendar le do takrat ko se oglasijo krave s sosednjega hleva, ali te zbudi traktor ali zvonjenje iz cerkvenega zvonika, kateri je tam že 300-400 let.
Torej isto kot s skladom za dolgotrajno oskrbo, najprej pobirat kaj pa bomo iz tega dobili pa bog si ga vedi... kar se tice pa vodotokov pa ste imeli referedum, ki ste ga zafu.kali pod pretvezo pitne vodeBom za spremembo resno odgovoril na zafrkavanje:
od poplav dalje, zadnji dve leti spremljam novogradnje za trg v okolici Lj. Večina projektov, vsaj 60% se gradi na poplavnih območjih. Tudi recimo meter stran od struge Kamniške bistrice ali pa diretno (s temeljem hiše v bregu potoka) na robu vode.
Očitno je pritisk investitorjev tako velik, regulacija pa tako neučinkovita, da se to da.
Druge rešitve, kot da država ukine vse protipoplavne omejitve, ne vidim. Naj vsak gradi kjer hoče, obenem pa, če gradi na poplavnem območju, naj plača več davka. Imaš bajto na bregu Kamniške bistrice? Ni problema, zidaj, podpiši pa dvoje:
a) nikoli ne boš iz naslova poplav dobil nobene odškodnine (to že poznamo, če zidaš 20 m stran od AC, dobiš dovoljenje samo, če DARSu podpišeš, da ne boš iz naslova onesnaženja (hrup, zrak) nikoli zahteval odškodnine)
b) za protipoplavno vzdrževanje vodotokov boš letno plačal 1000 EUR davka.
Resnega, tdega vplivanja na te babe sam ne zaznavam (beri: ne, to ne drži).Ok saj s tem ni nic narobe da so tebi blizu. In je razumljivo da ti je kul da obstajajo. Ampak to ne spremeni tega da njihovo delovanje skozi financiranje usmerjajo tujci ki na tak nacin vplivajo na javno mnenje v sloveniji, konec koncev na volitve. In to ni ok ne glede na to a je to nekomu blizu ali ne.
Dejansko obstajajo občine (npr. Borovica) ki v zazidalnem načrtu prepoveduje rejo živali.Ah da, večni problemi s tem podeželjem. Za take ljudi je mesto najboljša rešitev, saj ni hrupa podeželja.
Ne in ne.Torej isto kot s skladom za dolgotrajno oskrbo, najprej pobirat kaj pa bomo iz tega dobili pa bog si ga vedi... kar se tice pa vodotokov pa ste imeli referedum, ki ste ga zafu.kali pod pretvezo pitne vode
Cas je, da zamenjas literaturo in da to kleptokomunajzersko malo pozabis
Aja, še to: v mestu je seveda nabijanja (danes zvečer greš lahko v Križanke gledat Jebiga, lepo prikažejo, kako to gre) še mnogo več, saj je koncentracija objektov, ki jih sploh ne upam imenovati, na hektar (da ostanemo pri domači terminologiji) mnogo večja.Ah da, večni problemi s tem podeželjem. Za take ljudi je mesto najboljša rešitev, saj ni hrupa podeželja.
Seveda se lahko motim, ampak potem se moti tudi Modic, ki je to vprašal njeno prvo urednico.Če ti misliš da je Vroči kaj umrl zaradi Capudra ti pa vse tiste prebrane knjige ne koristijo prav dosti v splošni razgledanosti.
Na tradicijo bi se rad izgovarjal?Vsi bi radi živeli v neokrnjeni naravi in vasicah s pravim podeželjskim utripom, vendar le do takrat ko se oglasijo krave s sosednjega hleva, ali te zbudi traktor ali zvonjenje iz cerkvenega zvonika, kateri je tam že 300-400 let.
Tvoje politicno prepricanje je tvoja stvar, moti me le to, da to prepricanje ne prezivi brez tujega denarja in tukaj me zacne hudo motitNe in ne.
To je moja intimna opcija. Če se jaz lahko delam norega, da je okej nabijati ob nedeljah zjutraj, "ker je tako od nekdaj", spoštuj še moje politično prepričanje.
Nikakor ne, pomaga pa. Če ti na nogo pade knjiga, te samo malo boli.Zdej si se uzalil se sam in si ziv dokaz, da kolicina prebranih knjig ne naredi cloveka
Radio Erevan odgovori: "v načelu: da".Seveda, se strinjam ampak, če se pa gleda kaj je splošno družbeno koristno pa odpadejo vsi subjektivni pogledi in enostavno mora biti uporabljen objektiven pogled, ki ni navezan na osebne preference.
V svojih sestavkih nekatere stvari prikladno limaš svoji političnih opciji, sranje katero ste oziroma je ustvarjala pa poenostavljaš.A sem imel jaz kaj zraven z njimi? S povojnimi poboji izpred 80ih let? A je imel kaj zraven kdo drug s foruma? Demografsko nemogoče!
Še ena neumnost, s katerimi vas radikalizirajo poceni demagogi.
In še o tardečih pridobitvah: pa bi pravice ženskam zrihtali ta črni. Ste bili na oblasti odkar obstaja človeštvo, pa niste hoteli.
In še huje je: tudi zdaj nočete. Ta tema sama je rezultat vaših hotenj po prepovedi splava. Človekove pravice žensk vas neskočno motijo.
V dokaz mi sploh ni treba citirati Trumpa, lepo iz žepa potegnem:
- Peterleta (ob sprejemu nove ustave se je uveljavil slogan "Peterle nima jajc"), ko je pred 20imi leti kandidral za predsednika RS (v Playboyevem intervjuju se je vtaknil v število splavov pri nas, pa ni niti vedel, da ta pada že od začetka 80ih let, ker ga problematika v resnici sploh ne zanima; ga pa zanima poceni nabiranje političnih točk)
-Tonina, ki problematizira pravico do splava ob vsakih volitvah. Ampak ne preveč (prepoved nikoli ni bila njegova intimna opcija, ga pa zanima poceni nabiranje političnih točk), toliko da vam pošlje signal, da je "vaš". Da ga ne bi kdo slučajno med ta rdeče dal...
Tvoje prepričanje pa ne brez pošiljanja denarja tujcem. Pa ja ne misliš, da denar v puščici ostane v RS?Tvoje politicno prepricanje je tvoja stvar, moti me le to, da to prepricanje ne prezivi brez tujega denarja in tukaj me zacne hudo motit
Odgovor me ni navdušil. Od tako vehemente presoje bi pričakoval vsaj vedenje, da se ne debatira s persono ampak z argumenti.Nobene sale ni bilo v tem, samo dejstvo, da tudi po tisocih prebranih knjigah nimas sirine, ki bi jo od takega bralca pricakoval, je pa res, da eni berejo zelo nekoncentrirano in hitro ter tezko dojamejo bistvo, eni drugi ocitno berejo samo knjige z isto tematiko in na koncu tudi po toliko prebranih knjigah ne poznajo nic drugega ampak cisto po zelji ce si ti zadovoljen potem si namen dosegel, kako pa to zgleda pa vidi tvoja publika recimo tukaj na alterju
Ampak kaj ko se "vikend na Krasu" tako lepo sliši!Ah da, večni problemi s tem podeželjem. Za take ljudi je mesto najboljša rešitev, saj ni hrupa podeželja.