8mi Kolač

tony

Guru
23. jul 2007
10.139
1.718
113
O, marija, človek božji, univ. profesor z doktoratom je Miha Kovač, ne jaz :-D

In reči, da je Nika budala, ker je njen foter Miha K., je diskreditacija z enovrstičnico. Kar jaz vem o Mihu je samo to, da so bile njegove Mladinine kolumne neneumne in ukvarjale so se s knjigami tako in drugače. Sam potenciala za diskreditacijo z levo roko ne vidim. Sprejemam argumente, reči, da je butelj, ker je levičar je pa... butasto.

Vsak medicinski poseg je določeno tveganje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.730
8.063
113
O, marija, človek božji, univ. profesor z doktoratom je Miha Kovač, ne jaz :-D

In reči, da je Nika budala, ker je njen foter Miha K., je diskreditacija z enovrstičnico. Kar jaz vem o Mihu je samo to, da so bile njegove Mladinine kolumne neneumne in ukvarjale so se s knjigami tako in drugače. Sam potenciala za diskreditacijo z levo roko ne vidim. Sprejemam argumente, reči, da je butelj, ker je levičar je pa... butasto.

Vsak medicinski poseg je določeno tveganje.
Poglej na to pozitivno - nekaj minut je vsaj en alteras iskreno verjel v tvoj doktorat :)

tony

Guru
23. jul 2007
10.139
1.718
113
"zal je slovenski visokosolski sistem zavozen do te mere, da akademski nazivi sami po sebi ne pomenijo vec nicesar."

Ne govori, 10 let sem delal z akademiki (klicali smo jih: akademični, po terminu rabični). Mešalo se mi je, dnevno.

Ampak Miha K. je bil v redu že, ko Nikin Obama še predsednik ni bil.

tony

Guru
23. jul 2007
10.139
1.718
113
"Ker Nika je tocno to - del politike. In to je motece. Da se prodaja in pakira kot nek aktivizem za pravice, v resnici pa gre za prikrit politicni boj."

Po eni strani: bodi konkreten, po drugi strani pa... drži. Ampak saj ima vsak neka politična prepričanja, ni pa nujno, da je vse kar človek počne namenjeno boju v korist te in te politike.