8mi Kolač

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Razumen odgovor (da nisem strokovnjak) sem ti že napisal nekoliko višje vendar kot že nekajkrat, selektivno bereš.
Spet izmotavanje. Kot mirsi v temo o cepivih.

A je škodljivo za državo, da je na bus postaji premalo placa za buse ali ni?

Denar ne more biti argument. Gremo zidat avtocesto, imamo pa samo pol potrebnega denarja. Hm, dajmo polovico trase prodati tujemu investitorju, potem pa bo denar. Oh, wait... (Ker ne boš poštekal, bom izpisal v celoti: ja, potem denar bo, ne bo pa kje graditi AC/bus postaje. Come on.)

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Ne se sprenevedat… kdo je obraz boja za pitno vodo? Aja to samo takrat kadar je janez vmes

ce je torej bila pitna voda njihov fajt je dokaj nelogicno, da jih ne moti C0 in se zgovarjajo na strokovnost in to kar pises je absurdno
Spet nek optimist, ki bi svetovne probleme reševal z levo roko. Pa sem lepo napisal, da je zame C0 svinjarija, pa to zate ni dovolj.

Ko si človek izbira cilje na katere bo jurišal v lajfu, je najpomembnejša izbira velikosti (muho ali slona). Če sfališ cilj, ki ga ne moreš zadeti, si že naredil pol uspeha.

C0 je sprega tako močnih faktorjev moči v tej državi, da ga cel državni aparat ni mogel ustaviti.

Tvoje edino upanje je pa krožek prostovoljcev s filo faksa (si zmišljujem, za komični efekt), ki delajo za olimpijin burek (to je pa res) in na etični pogon. In oni naj Zokita spravijo ob 100 mio denarja, ki mu bo padel iz neba. V hollywoodu bi komentirali: people have been killed for less. (Much, much less.)

A zakaj so pa lahko krožkarji storpedirali Zakon o vodah? Očitno zato, ker je bil un minister "ker je glupo plačat davek" (remember: desnica je 3D tarča za zajebavanje) tako nesposoben. Zoki je sicer nespodben, nesposoben pa, ko je treba zidat, nikakor ni.

Jaz nimam pojma o pravu, sploh ne vem, če je mogoče npr. razpisati referendum, na katerem bi pisalo: "Ali ste za to, da se spravi v pogon kanal C0, ki so ga zgradile tele 3 občine: ..." Iskreno ne vem. Naj kdo pove.

Če pa se sprejema nov zakon, pa je jasno, da je mogoče iti v referendum.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.062
1.742
113
Notranjska
Spet izmotavanje. Kot mirsi v temo o cepivih.

A je škodljivo za državo, da je na bus postaji premalo placa za buse ali ni?

Denar ne more biti argument. Gremo zidat avtocesto, imamo pa samo pol potrebnega denarja. Hm, dajmo polovico trase prodati tujemu investitorju, potem pa bo denar. Oh, wait... (Ker ne boš poštekal, bom izpisal v celoti: ja, potem denar bo, ne bo pa kje graditi AC/bus postaje. Come on.)
Jaz ne vem kako se izmotavam če sem ti že par postov gor napisal, da detajlov ne poznam in da nisem strokovnjak, par postov gor!
Zdaj a je NSI delal načrte al je bil pogoj Madžarov 2 hotela pojma nimam, dvomim pa da ne bo placa za buse, manj kot ga je sedaj res težko, je pa res težko vse natlačit tja, trgovine, stanovanja, hotele....
Botom line ne opravičujem nekaj kar ne poznam, še manj pa ker bi kakorkoli bilo meni po političnem prepričanju blizu.

Na ignore te pa ne bom dal, ker razen tistega mimosuna z društvom desnih voznikov B kategorije še kar gre.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
"Aja to samo takrat kadar je janez vmes"

Jebiga, tako antipatičen je. Najdite si enega novega vodjo, ki bo bolj priljuden.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
"in se zgovarjajo na strokovnost in to kar pises je absurdno"

Lej, dec, ta država plačuje ljudi, da odločajo, ali je projekt kot je C0, strokovno utemeljen in neoporečen (he, he). In te je Zoki uspešno nategnil in peljal scat. Nategnil je strokovnjake za to področje.

Reči, da lahko o tem kompetentno odloča kar vsakdo s filofaksa, je pretiravanje. Tega tudi jaz ne morem, čeprav se zdi projekt kmečki pameti bolano škodljiv.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.062
1.742
113
Notranjska
Spet nek optimist, ki bi svetovne probleme reševal z levo roko. Pa sem lepo napisal, da je zame C0 svinjarija, pa to zate ni dovolj.

Ko si človek izbira cilje na katere bo jurišal v lajfu, je najpomembnejša izbira velikosti (muho ali slona). Če sfališ cilj, ki ga ne moreš zadeti, si že naredil pol uspeha.

C0 je sprega tako močnih faktorjev moči v tej državi, da ga cel državni aparat ni mogel ustaviti.

Tvoje edino upanje je pa krožek prostovoljcev s filo faksa (si zmišljujem, za komični efekt), ki delajo za olimpijin burek (to je pa res) in na etični pogon. In oni naj Zokita spravijo ob 100 mio denarja, ki mu bo padel iz neba. V hollywoodu bi komentirali: people have been killed for less. (Much, much less.)

A zakaj so pa lahko krožkarji storpedirali Zakon o vodah? Očitno zato, ker je bil un minister "ker je glupo plačat davek" (remember: desnica je 3D tarča za zajebavanje) tako nesposoben. Zoki je sicer nespodben, nesposoben pa, ko je treba zidat, nikakor ni.

Jaz nimam pojma o pravu, sploh ne vem, če je mogoče npr. razpisati referendum, na katerem bi pisalo: "Ali ste za to, da se spravi v pogon kanal C0, ki so ga zgradile tele 3 občine: ..." Iskreno ne vem. Naj kdo pove.

Če pa se sprejema nov zakon, pa je jasno, da je mogoče iti v referendum.
Če daš krožku s filofaksa primetime na nacionalnem mediju lahko rajo prepričajo da je tisti burek prišel iz michelinove restavracije. Proti Zokiju studija zanje ni. In to oni vedo. Stvari so zelo enostavne če želiš vedeti kako se peljejo in kdo jih fura.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Jaz ne vem kako se izmotavam če sem ti že par postov gor napisal, da detajlov ne poznam in da nisem strokovnjak, par postov gor!
Zdaj a je NSI delal načrte al je bil pogoj Madžarov 2 hotela pojma nimam, dvomim pa da ne bo placa za buse, manj kot ga je sedaj res težko, je pa res težko vse natlačit tja, trgovine, stanovanja, hotele....
Botom line ne opravičujem nekaj kar ne poznam, še manj pa ker bi kakorkoli bilo meni po političnem prepričanju blizu.

Na ignore te pa ne bom dal, ker razen tistega mimosuna z društvom desnih voznikov B kategorije še kar gre.
Ko pa Nika reče, da ni strokovnjak za C0, vam pa ne potegne.

Poceni (ampak vseeno plačan) provokator si. Mene vsaj nihče ne plačuje.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Če daš krožku s filofaksa primetime na nacionalnem mediju lahko rajo prepričajo da je tisti burek prišel iz michelinove restavracije. Proti Zokiju studija zanje ni. In to oni vedo. Stvari so zelo enostavne če želiš vedeti kako se peljejo in kdo jih fura.
Babe so tako fotogenične, da jih ima kamera rada. Koga pa naj snemajo, Janezovo plešo?

delter333

Guru
21. maj 2010
2.062
1.742
113
Notranjska
Ko pa Nika reče, da ni strokovnjak za C0, vam pa ne potegne.

Poceni (ampak vseeno plačan) provokator si. Mene vsaj nihče ne plačuje.
Očitno res nisi zmožen videti razlik, Nika in 8m ni strokovnjak za nič vendar teme izbirajo selektivno glede na to kjer ima trenutna politika željo.

Jaz sem nepomemben komentator na Alterju in nič drugega, to da ti misliš da me kdo plačuje je tvoja stvar, je v stilu tistega kluba voznikov ko zmanjka razsodnosti začnejo padati komentarji na osebnem nivoju, razumem stisko.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
"Kluba voznikov" ne zato, ker bi imel kaj proti tistim, ki mislite, da je 1M prevoženih referenca za kaj več kot sfukan križ (je pa 3D tarča, ne), ampak zato, ker ste manko vozniške interpretirali kot neposobnost osebe za vsako javno funkcijo. To je nespodobno, in mi daje pravico se delati norca.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.062
1.742
113
Notranjska
Babe so tako fotogenične, da jih ima kamera rada. Koga pa naj snemajo, Janezovo plešo?
Vidiš ko ti ustreza se spustiš na osebni nivo, par postov nazaj je bila pa Nika boga diabetičarka. Jaz sem vedno poudarjal njene sposobnosti ne zunanjost in ne bolezni, katerih pa po mojem mnenju nima.
Kristalno jasno ti je pa tudi kdo odmerja video termine na RTV sam ko ti paše se norca delaš, tudi prav.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
"Nika in 8m ni strokovnjak za nič vendar teme izbirajo selektivno glede na to kjer ima trenutna politika željo."

Ko bo pa C0 za trenutno politiko postal prevelik problem in ga bo storpedirala, boste pa izpadli... Kako že? Nevedni.

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Vidiš ko ti ustreza se spustiš na osebni nivo, par postov nazaj je bila pa Nika boga diabetičarka. Jaz sem vedno poudarjal njene sposobnosti ne zunanjost in ne bolezni, katerih pa po mojem mnenju nima.
Kristalno jasno ti je pa tudi kdo odmerja video termine na RTV sam ko ti paše se norca delaš, tudi prav.
Priznam, da je Janez 3D tarča za podjebavanje, zanj so dovoljena vsa sredstva smešenja vsaj od takrat, ko je Brezigarjeva z roko na list papirja podrejenemu napisala: "ne zajebavati Janše!"

Ampak, lej, resno, RTV pa tudi ni nek faktor, ki bi na glavo obračal družbo. Janez je dobil prime tajma na RTV vse od leta 1988 ene 7-miljonkrat več od Nike. Pa ga še vedno ne maram. Torej: televizija je nepomembna za družbo.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.062
1.742
113
Notranjska
"Kluba voznikov" ne zato, ker bi imel kaj proti tistim, ki mislite, da je 1M prevoženih referenca za kaj več kot sfukan križ (je pa 3D tarča, ne), ampak zato, ker ste manko vozniške interpretirali kot neposobnost osebe za vsako javno funkcijo. To je nespodobno, in mi daje pravico se delati norca.
Na žalost je 1M km na 20 let kar pravilo, normala v Sloveniji ne neka referenca in totalno ne razumeš v čem je bistvo mojih postov in relacije Nika-sistem prometa-sistem zdravstva-sistem ( po želji)- sistem (po želji)...
To je v principu isto kot če funkcionarji ne opravijo upravnega izpita, to je baza o kateri se niti ne govori.
Tu na Alterju je modus operandi, da ko zmanjka argumentov greš na osebni novo, kar pričakovano od tebe.

Pa lahko noč!

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Za debato o stranpoteh politično-družbenega sistema v RS ne bi smela biti referenca vozniška (ne)kariera. "Nam je smešno."

Dajte 8M zdiskreditirati, ampak na nivoju. Če pa se to ne da, potem pa priznajte poraz: nič nismo našli, fabriciramo pa pod nivojem.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.025
7.664
113
"in se zgovarjajo na strokovnost in to kar pises je absurdno"

Lej, dec, ta država plačuje ljudi, da odločajo, ali je projekt kot je C0, strokovno utemeljen in neoporečen (he, he). In te je Zoki uspešno nategnil in peljal scat. Nategnil je strokovnjake za to področje.

Vmes imamo aktiviste (kar naj bi i8m bili). Če so bili sposobni sklicati referendum za vode, bi bili sposobni sklicati protest proti temu nategu zokija. Pa niso. So se zagovorili da nimajo časa in da nimajo znanja o tej tematiki.

Podobno za farmacevtko. Ful se borijo za emancipirane ženske. Potem pa politik v zameno za spolne usluge (pa ni osamljeni primer) rihta službo. Sodišče odpove. Človek bi pričakoval protest feministk, ker se i8m borijo za pravice žensk... pa spet nič.

Ampak važne so reproduktivne pravice begunk iz Ukrajine na Poljskem.

Da se ne boš spet užigal. I8m je podaljšek Levice, kateri se financira iz neznanih tujih kanalov. Change my mind.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.895
4.320
113
Problem (bolj današnje družbe kot 8. kolača) je, da so uspeli mnoge prepričat, da so bolj relevantni od Društva za priznanje praženega krompirja kot samostojne jedi.

O tem kako in zakaj bodo pa nekoč pisali seminarske.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

tony

Guru
23. jul 2007
10.117
1.719
113
Ker mas rad ta pristop… po vseh teh postih (priznam, si presenetil)… zakaj bi ti kdorkoli verjel (glede placila)?
a) Ker sem na tem forumu že od nekdaj?

b) Veš kako na intenetih ločiš plačane agitatorje od tistih, ki ponoči samo ne morejo spati? Prvi poste končujejo z lepimi pozdravi. Jaz pa ne.