3. svetovna vojna?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.760
8.150
113
Pa sej to je, 30 let že poslušamo o iranskih reaktorjih za težko vodo pa centrifugah za oplemenitenje urana. To že od leta 1955 ni več aktualni koncept za izdelavo jedrskega orožja. Danes se vodikovo bombo poceni da naredit iz odpadnega goriva iz jedrskega reaktorja in proces je neverjetno enostaven. Pa če že ne je tistih par kilc oplemenitenega plutonija ali urana res težko prešvercat v iran, sploh ker ima preko morja, kopenske meje in "jezera" direkten dostop do vseh USA sovražnih velesil, ki imajo jedrski program oz. so glavne izvoznice jedrskega goriva.
Evo prvi slovenski inzenir ki ne le da ve kako ampak tudi javno pove da je enostavno. Upanje naroda. A uspes sproti odbijat vse ponudbe na trgu? To te morjo poleg denarja se z devicami obmetavat…

mistique

Guru
16. jun 2009
14.671
2.434
113
Emona / Carnium
Priporočam tistim, ki znajo brati.

1749923781002.png

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.471
6.407
113
blizu močvirne prestolnice
Meni je vseeno, naj se židje pa muslimani pokopljejo med seboj. Ampak da so goba, ferdo,kajpace taki pa so nisem mislil. Pa tako se borijo proti "nam" rasistom, desničarjem, ....po drugi strani pa polni gobci človekovih pravic. Narobe svet.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.069
1.772
113
Notranjska
Zakaj bi kogarkoli podpiral. Izrael je napadel Iran in ne obratno
Izrael je načrtoval ta napad že od napada Hamasa. Gaza je na žalost kolateralna škoda, katero si pa Palestinci lahko pripišejo sami sebi saj jih je Teheran lepo speljal na limanice. Mi je pa nerazumno, kako vsa leva slovenska politika trobi v en glas o genocidu, na drugi strani pa že desetletja niso sposobni priznati kaj so delali sami svojemu narodu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.760
8.150
113
Ksz
Ker je veliko govora o genocidu… hamas ima za svoj temeljni cilj izbris izraela. Ce bi meni sosed napovedal da je njegov cilj izbris moje druzine, bi izginil preden svoj cilj skusal uresniciti. Pa mate lahko 200 tem na alterju o tem.

in kljub temu da problem presega mene in mojega soseda, je primerjava tu zato, da se malo ustavite v tej ihti in si priznate da ce ne bi islamisti vztrajno propagirali in izvajali nasilja, tudi izrael ne bi imel nobenega vzroka za napade na iran, hamas in hezbolah.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.632
-1.088
48
Valparaiso
Ksz
Ker je veliko govora o genocidu… hamas ima za svoj temeljni cilj izbris izraela. Ce bi meni sosed napovedal da je njegov cilj izbris moje druzine, bi izginil preden svoj cilj skusal uresniciti. Pa mate lahko 200 tem na alterju o tem.

in kljub temu da problem presega mene in mojega soseda, je primerjava tu zato, da se malo ustavite v tej ihti in si priznate da ce ne bi islamisti vztrajno propagirali in izvajali nasilja, tudi izrael ne bi imel nobenega vzroka za napade na iran, hamas in hezbolah.
enako je bil v ww2 pri nas in pol se čudijo eni zaradi povojnih pobojev...