Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ali pa recimo frizerka ali zobozdravnica, če je mal bolj obdarjena in ti med posegom glavo pritisne na oprsje
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Ali pa recimo frizerka ali zobozdravnica, če je mal bolj obdarjena in ti med posegom glavo pritisne na oprsje
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
... A kej pomagam?... Še kej boste?
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
...
Se mi je zgodilo pri fotografinji, ko me je nastavljala v pravo pozicijo za osebno. Malce preveč se je nagnila naprej. Fotografije bi vejetno bile zanimive, če bi jih razvila. Potem sva se zmenila še za eno serijo z zaprtimi usti.
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
...
Se mi je zgodilo pri fotografinji, ko me je nastavljala v pravo pozicijo za osebno. Malce preveč se je nagnila naprej. Fotografije bi vejetno bile zanimive, če bi jih razvila. Potem sva se zmenila še za eno serijo z zaprtimi usti.
Ufff, si me spomnil na eno podobno sceno pred nekaj tedni, ko je v firmo prišla revizorka (preverjanje varnosti nekega bančnega sistema ...), ki sicer ni bila izrazito obdarjena, vendar je imela v določenih položajih precej (preveč?No, ampak je bila tudi nasploh kar simpatična in sem nekako ocenil (po vedenju), da tisto kljub vsemu ni bilo namenoma ...
Citat:
Uporabnik Georgie pravi:
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
...
Za revizorke inf. sistemov: večina (pooblaščenih)jih je starih 40+, pa ene par v zgodnjih 30, sam niso ravno biseri.