To ti brskalnik javi.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
"Pozor! Ta stran ni varna!
Pri poskusu prijave na strani zaupanja vrednih bank ali podjetij vam tega sporočila ne bi pokazalo!
Odsvetujemo nadaljevanje!"
Ker je bilo vse skupaj popoln debilizem, sem naredil print screen, fotografiral zaslon in ne upošteval kretenizma.
Če bi kdo kaj rekel, bi pač pokazal,printscreen in fotografijo.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
To ti brskalnik javi.Citat:
Uporabnik Mont pravi:
"Pozor! Ta stran ni varna!
Pri poskusu prijave na strani zaupanja vrednih bank ali podjetij vam tega sporočila ne bi pokazalo!
Odsvetujemo nadaljevanje!"
Ker je bilo vse skupaj popoln debilizem, sem naredil print screen, fotografiral zaslon in ne upošteval kretenizma.
Če bi kdo kaj rekel, bi pač pokazal,printscreen in fotografijo.
Razlog je lahko, da nimaš ustreznih certifikatov nameščenih.
do generatorjev v obliki mobilnih aplikacij sem jaz zadržan. vsakič ko naložiš kako aplikacijo, te čaka dolg seznam, do česa vsega ima dostop. npr si naložiš kako drugo tipkovnico in lahko dobiš prikrit keylogger, ki pošilja tvoja gesla kdo ve kam.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
geslo, kodo, sms in če net ne dela fino, se koda prehitro osveži...
vrhunsko debilen sistem, sploh NKBMov
Sicer pa... poglej npr. mobilne banke, tisto je še bolj simpl, brez debilnega generatorja, certifikata itd..
Mel Abamobi, samo lepo Pin vtipkaš in delaš...
Da se, če se hoče.
rečeno je bilo da bo namensko in brezplačno, izključno samo za potrebe davčnih blagajnCitat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.
Danes dobil obvestilo računovodstva glede davčne blagajne:
- pridobiti bo potrebno namenska digitalna potrdila (lahko že od 2.11.2015 dalje).
WTF. Trenutno že uporabljam(o) in plačujemo SIGEN-CA, iz tega razberem, da bom moral po še en certifikat, ki za d.o.o. skoraj gotovo ne bo brezplačen. Tako se dela denar.
predvidoma...Citat:
Spoštovani uporabnik državnega portala eUprava!
Obveščamo vas, da bo predvidoma od 23.11.2015 naprej na znanem naslovu e-uprava.gov.si na voljo prenovljen portal za državljane eUprava.
Če ste bili na obstoječem portalu registrirani z digitalnim potrdilom, bomo ob prvi registraciji vaš uporabniški račun prenesli tudi na nov portal.
Vljudno vabljeni na prenovljen državni portal eUprava!