nad Pivko?Dobro jutro!
Poglej priponko 82948
Kako lepo skupaj zloženi chemtrailiMaribor popoldne baje
Fb
Strašno dobra fotografija, povej to kolegu. Na telefonu moraš povečati fotografijo da sploh vidiš ali leti proti nam ali od nas stran......Kako lepo skupaj zloženi chemtraili
Enega sejalca je kolega tudi ujel tudi objektiv:
Poglej priponko 82956
Joj prejoj, hvala za opozorilo. Bom povedal kolegu, da naj ima naslednjič namesto na pilotiranju letala več fokusa na kvaliteti fotografije v nastajanju in pa da mi jo potem seveda pošlje v originalni velikosti kljub temu, da poanta nalepljene fotografije sploh ni v podrobnostih in bi glede ena poanto posta ustrezala tudi še veliko slabša.Strašno dobra fotografija, povej to kolegu. Na telefonu moraš povečati fotografijo da sploh vidiš ali leti proti nam ali od nas stran......
Mogoče je njegov original posnet v večji resoluciji. Fotografija je dobra, pika. Sam sem naredil blizu 1 mio fotk pa vedno rečem da če mi uspe na vsakih dvesto ena solidna je to že kar uspeh. Zdaj če so pa chemtrailsi ali pa je nekdo potegnil vodo na WC v avionu v to se pa ne bi spuščal.Joj prejoj, hvala za opozorilo. Bom povedal kolegu, da naj ima naslednjič namesto na pilotiranju letala več fokusa na kvaliteti fotografije v nastajanju in pa da mi jo potem seveda pošlje v originalni velikosti kljub temu, da poanta nalepljene fotografije sploh ni v podrobnostih in bi glede ena poanto posta ustrezala tudi še veliko slabša.
P.s. v resnici je fotografija tako slabe kvalitete zato, da se ne vidi, da gre dejansko za chemtraile in izgleda kot da gre za nedolžno kondenzacijo iz motorjev.
Zunajne enote klim je zmetalo na tla!?!? Uffff.Ljubljana - Vič (blizu gostilne Žabar)