Dovolj gr69 in dizzy
Lezaj ponavadi tuli najprej samo v ene ovinke (leve ali desne). Tako da dvomi v lezaj.
Lezaj ponavadi tuli najprej samo v ene ovinke (leve ali desne). Tako da dvomi v lezaj.
vzrok glasnih gum si že našel
Zanimivi ti kolegi, ki dajo diagnozo na podlagi tvojih občutkov. Vsak avto ima dvigalko, dvigneš kolo in ga zavrtiš. Ležaj se sliši takoj ...
zavrtiš lahko zadnjega. Sprednjega pa more mašina pognat. To pa ni več tak preprosto doma nardit. Pa še na glupem Priusu je cel postopek kako izklopit esp. Lahko stiskaš gas kolko hočeš in na dvigalu (snegu, ledu ipd) ne zavrti koles.
Tudi meni se je to zgodilo 10 let nazaj na Kumho Ecsta, naslednjo sezono. Prvo sezono guma dobra. Prej in kasneje nikoli več z nobeno drugo znamko. Naj bo to šola "šparanja" za vse....isto jaz mel z kumho ecsta. nazobčene in glasne po enem letu. Po treh je pa začelo konkretno vlečt avto v levo.
Isto kot Andy1 v temi o svojih zimskih gumah in Darjan o menjavi. Kaj mora folku dogajat da sproducira take neumnosti? @OP... zastonj kosila ni. Poceni gume so poceni z razlogom. Iz izkušenj se da razbrati da tudi 2x dražji brendi niso imuni na glasnost. Pač vzameš v zakup in naslednjič kupiš drug brend. Če si pa poln porivatnik pa takoj. Ni neke hude znanosti tukaj. Moje ContinSportContact 5 so v začetku 3 sezone tudi v buli.... glasne in plastične pa 25k km... pa bom peživel do oktobra in jih zamenjal z zimskimi in nato spomladi z Dunlopkami ali Uniroyalkami...