Vprašanje glede odpovedi hotela v Italiji...

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.459
1.837
113
na temni strani lune
Jaz sem imel lani podoben primer, prav tako z hotelom iz Italije.

Zaradi bolezni v družini sem moral odpovedati potovanje dan pred prihodom. Sem poklical direktno v hotel in povedal situacijo. Receptorka mi je povedala, da po pogojih odpovedi ipd. ipd. ipd. moram plačati 100% znesek potovanja. Sam sem se s tem strinjal, JBG, pogoji so mi bili jasni pred rezervacijo. Sem jim rekel, naj mi bremenijo kartico s katero sem naredil rezervacijo oz naj mi pošljejo račun na mail.

V roku kake urice me pokliče receptorka nazaj in mi pove, da so mi skenslali rezervacijo brez stroškov in bilokakšnega plačila. V roku par minut dobim še mail z njihove strani o brezplačni odpovedi. Uglavnem pozitivno presenečen.

Aja, bil je hotel Rex v Livornu, rezerviran za 5 noči direktno preko njihove spletne strani z zajtrkom nekje konec novembra lansko leto.
 

jello

Guru
22. sep 2008
9.686
3.567
113
Jaz imam tudi samo pozitivne izkušnje, ne glede na to ali sem odpovedal zaradi bolezni/poškodbe ali ker zaradi vremena nisem uspel pravočasno prit do hotela. Poslal mail, whatsup, poklical, yes mister, no problem.
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.409
9.158
113
te rezervacije so osnovni pogoji, da pogledaš kako je z odpovedmi, plačili in podobno, da veš pri čem si, če se slučajno kaj zalomi, preden kaj potrdiš. Nekako je fer tudi do tistega, ki oddaja sobo.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Samo Izoliranc