Naj te ne skrbi za tiste, ki jih podpiraš, nihče od teh. ki vodijo takšne posle ne bo ustreljen, sedijo previsoko. Ustreljeni bodo tisti vojaki, ki naj bi jih te plačane utrdbe ščitile, pa utrdb tam ni.Denar v Ukraini. Včasih sem preslišal o korupciji v Ukraini. Nič več. Da pa mi ne dovolijo v tujino, med tem, ko drugi pokradejo denar za tistega, ki je stopil pred kroglo! Upam, da bodo takega po vojni le ustrelili!
In denar tudi ni pobasal nek posameznik, ampak so si ga najbrž razdelili vsi v verigi, od tistega na zahodu, ki je odločil, da gre denar v UA do tistega, ki potem zgrajeno pregleda in hvali. To je dobro organiziran kriminal, ni to stvar posameznika
Ni zastonj ukrajina najbolj skorumpirana država in največja pralnica denarja.
Zakaj že UvdL noče pokazat sms-ov?
"Hvaležen sem regiji in mestu. Združili so se vojaški strokovnjaki in gradbena podjetja. Kar so naredili v regiji Harkov, se mi zdi močno," je 19. decembra 2023 za ukrajinske medije dejal predsednik Volodimir Zelenski. Letošnji 10. maj pa razkriva, da vse vendarle ni bilo tako, kot je dejal predsednik. Minska polja naj bi bila neobstoječa, številnih utrdb, ki bi ob meji z Rusijo morale pomagati pri varovanju meje, pa tam sploh ni bilo.