mogoče je že bilo, a zdajle, ko sem nekaj iskal, nisem našel.
iščem USB ključek, želja je, da bi bil 3.0 (in posledično seveda čimhitrejši) ter čim manjši, kapacitete 32GB ali 64GB.
nekaj v tem smislu, samo tale je USB 2.0 - SanDisk Cruzer Fit 32 GB
zdaj, če pač manjšega ni, okej, bo pač štrlel ven, me pa tudi zanima, koliko kaj navedene hitrosti branje/pisanje držijo. imel bi ga v bistvu za rahlo podaljšanje internega diska, ki je pač 128GB in je večino časa dovolj velik, pridejo pa dnevi, ko ga hitro zmanjka, in bi del tekočih zadev, ki pač v arhivu morajo biti, držal potem na tem ključku, plus, da je potem lažje dajati to v arhiv tudi.
v ožjem izboru so naslednji:
SanDisk Cruzer Extreme
Kingston DataTraveller 64 GB - super, ker je za isto ceno kot zgornji 64GB, kar bi bilo idealno
Corsair Voyager Mini 64GB - najmanjši zgleda, ni pa podatka o hitrosti
Kingston DataTraveller Mini - najcenejši
je kater od teh okej? seveda, če ima še kdo kaj na lagerju, se priporočam!
hvala za nasvete!
iščem USB ključek, želja je, da bi bil 3.0 (in posledično seveda čimhitrejši) ter čim manjši, kapacitete 32GB ali 64GB.
nekaj v tem smislu, samo tale je USB 2.0 - SanDisk Cruzer Fit 32 GB
zdaj, če pač manjšega ni, okej, bo pač štrlel ven, me pa tudi zanima, koliko kaj navedene hitrosti branje/pisanje držijo. imel bi ga v bistvu za rahlo podaljšanje internega diska, ki je pač 128GB in je večino časa dovolj velik, pridejo pa dnevi, ko ga hitro zmanjka, in bi del tekočih zadev, ki pač v arhivu morajo biti, držal potem na tem ključku, plus, da je potem lažje dajati to v arhiv tudi.
v ožjem izboru so naslednji:
SanDisk Cruzer Extreme
Kingston DataTraveller 64 GB - super, ker je za isto ceno kot zgornji 64GB, kar bi bilo idealno
Corsair Voyager Mini 64GB - najmanjši zgleda, ni pa podatka o hitrosti
Kingston DataTraveller Mini - najcenejši
je kater od teh okej? seveda, če ima še kdo kaj na lagerju, se priporočam!
hvala za nasvete!
Nazadnje urejeno: