Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če misliš mene, sem poklical na šiht našega informatika, ko sem mu razložil problem, mi je svetoval, naj stran vržem kratke hlače in za vsak slučaj uporabljam za odpiranje telefona prepoznavo obraza.
Če misliš mene, sem poklical na šiht našega informatika, ko sem mu razložil problem, mi je svetoval, naj stran vržem kratke hlače in za vsak slučaj uporabljam za odpiranje telefona prepoznavo obraza.
Ja koga pa Kdo pa je odprl to temo! Kaj je tebi svetoval tvoj informatik mene nič ne zanima, ker to kar ti je svetoval je kr neki, še slabše kot prej.
Zanima pa me kako si rešil zadevo glede na to da si ostal na 8h zadnji tvoj komentar. Če že enkrat odpreš tako temo se spodobi da potem vsaj poveš kako si rešil zadevo da bo še komu koristilo. Če ne brezveze splohh odpirat take teme.
Pa kaj bi ti rad zdaj od mene. Lepo sem ti napisal, kaj sem naredil, da sem rešil problem. Že nekdo prej je napisal, da so bile pri njemu problem določene kratke hlače, ki so odpirale telefon. Pri meni je bilo isto. Od takrat naprej mi dela ok.
Potem naprej nisi povedal kako si rešil problem razen to s kratkimi hlačami Kako si ga odklenil po 8h-16h, da se ti ni več zaklenil. Kako si prišel v telefon, če se ti je takoj spet zaklenil, ko si odtipkal pin? A bo šlo!
Na tvojega prvega pa se čakamo. Povedal je, kar je imel na to temo za povedat. Kako kaj, kar bi pomagalo dodaš, ampak tolkanje po glavi to ni. Tega imaš, verjemi mi, že preveč...
Na tvojega prvega pa se čakamo. Povedal je, kar je imel na to temo za povedat. Kako kaj, kar bi pomagalo dodaš, ampak tolkanje po glavi to ni. Tega imaš, verjemi mi, že preveč...
Kaj si ti njegova mamica. Na tvojega tudi še čakamo Prvi komentar v temi pa še ta Mi je pa jasno ja, očitno kaj več nista zmožna.
Jaz nisem, zato tudi sprašujem. Tudi komu drugemu bi prišlo prav.
Tako da takih komentarjev se v bodoče lahko vzdržiš
Všečki so pa zato namenjeni, ker verjemi, če bom drugače povedal boš užaljen in potem spet v jok in na drevo.
Pa kaj bi ti rad zdaj od mene. Lepo sem ti napisal, kaj sem naredil, da sem rešil problem. Že nekdo prej je napisal, da so bile pri njemu problem določene kratke hlače, ki so odpirale telefon. Pri meni je bilo isto. Od takrat naprej mi dela ok.
Ja to vsi vemo. Samo še vedno pa ne vemo kako je rešil problem. Razen tega, da sedaj hodi okol v gatah
Kaj vse bo sedaj krivo (poleg kratkih hlač) ko ima vklopljeno prepoznavo obraza. Ker pri meni recimo je bil pa ravno to problem. Senzor-kamera je za vsako malenkost zaznal "obraz" in "odklepal" telefon. Tako da sem to izklopil.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.