To je žal res.To še ni tako zelo velik problem. Velik problem je, ko ti taka oseba začne nagajat.
Smo imeli pred dolgimi leti nazaj eno stranko, ki smo se ji zamerili, in je 2 meseca oddajala naročila (pod različnimi izmišljenimi imeni in naslovi).
Na koncu smo blokirali IP in je bilo ok.. Ampak.. strankam, če se le da, se ne zameri, ker ti lahko naredijo več škode, kot ti njim.
Točno tako. Ne moreš račun hkrati z opominom pošiljati. To po moje pade povsod.Najprej račun, potem opomin.
Ali je v oceno tudi kaj napisal? Ali ima sicer veliko objavljenih ocen? Lahko se zmeniš s kom, ki ima višji Google Maps status, da oceno prijavi in jo umaknejo.Svinja mi je pa potem na Google-u še negativno oceno pribil.
Hvala vsem za predloge! V ponedeljek pošljem po pošti račun / opomin in dopis.
Če se boš zelo jajcal, zna imeti stranka prav.Pri nas smo v firmi konec leta imeli malo gužve in sem pomotoma poslal nek paket naših izdelkov stranki brez odkupnine, čeprav je stranka označila, da želi plačilo po povzetju.
V katerem svetu pa ti zavračaš brezplačne pakete preden sploh pogledaš kdo in kaj ti je poslal? Po drugi strani mu ga je lahko dostavna služba pustila na terasi. Zadnje čase jim podpis ni zelo pomemben (ja, express one).Ni treba, nekateri pač raje plačajo po povzetju.
Vsekakor pa je pošteno, da če je nekaj prevzel, tudi plača. Če ne bi pač zavrnil prevzem.
jaz sem plačal...Si dobil robo? Da.
Si jo plačal? Ne.
Torej si baraba ti.
Pravi Balkanc. Si plačal in rešeno. Sicer je bilo nakazilo zavrnjeno in si denar dobil nazaj, ampak ti SI PLAČAL. Eh ja.jaz sem plačal...
vem kaj želiš povedat.
Mi je pa čudno, da ne pogrešajo mojega priliva...
Ne vem koga moti, mene ne. Je prav, ce naredis napako, da nekaj ponudis v zameno. Ampak se je treba Balkanca it. Za par EUR. Žalostno kam svet gre.V katerem svetu pa ti zavračaš brezplačne pakete preden sploh pogledaš kdo in kaj ti je poslal? Po drugi strani mu ga je lahko dostavna služba pustila na terasi. Zadnje čase jim podpis ni zelo pomemben (ja, express one).
Seveda pa se protipravno ne sme okoristiti in bi moral ali zadevo vrniti ali plačati. Samo ne vem zakaj nekatere moti, če mu pri tem trgovec pride malo naproti, še posebej, ker je primarna napaka bila njegova.