Gotovi si... s svojo genialno dedukcijo.... že zdavnaj ugotovil.....da sem preštrihan Pigmejec....ki se izdaja za Slovenca.Opa...bizi bi mal fušal poleg peMzije...?
Nisem si mislu da si Slovenec btw
Gotovi si... s svojo genialno dedukcijo.... že zdavnaj ugotovil.....da sem preštrihan Pigmejec....ki se izdaja za Slovenca.Opa...bizi bi mal fušal poleg peMzije...?
Nisem si mislu da si Slovenec btw
Zakaj je odšel ?2 leti nazaj. Gradbeni delavec. Zdržal je 2 meseca.
Ker se ni mogel pogovarjati z nobenim v Slovenščini!!!Zakaj je odšel ?
Pomojem urnik....Zakaj je odšel ?
Ker na žalost je imel težavo s karakterjem. Pri noben ne zdrži več kot mesec dni (nobena Branza). Pač menja delodajalce.Zakaj je odšel ?
eee, pa suzi je naše gore list, čistokrvni Slovenec, naš ponosEdino prav. Srbi naj tokrat vztrajajo. Vsekakor so Srbi najboljša varianta od najslabših, čeprav se naš šiptar suzica s tem ne bo strinjal.
Kar razfukat šiptarje in kfor.Bom kar tu prilepil ker se tudi njih tiče. Srbi so danes danes na Kosovu pokazali nestrinjanje z neukrepi KFoR in EU glede srbsih občin na severu Kosova. Malo bolj realna vaja kot tisto kar pri nas delajo
Saj slovenska demokratična človekoljubna vlada in njeni ukrepi (oz. raznorazna dovoljenja ipd.) niso kaj daleč stran od angleških, tudi mi si žagamo vejo na kateri sedimo tako da lahko zajeb očitamo tudi sebi. Nekje se to že konkretno pozna, drugje se pa še bo čez kakšno desetletje.Kar razfukat šiptarje in kfor.
In pravite da tito ni bil demokrat. Že v tistih cajtih je zajebal celo situacijo v šiptariji.
Kako zajebal, pa je dokaz tudi trenutna demokratična in človekoljubna angleška vlada in njeni ukrepi (vem da so albanci, ampak isto sranje)
Saj slovenska demokratična človekoljubna vlada in njeni ukrepi (oz. raznorazna dovoljenja ipd.) niso kaj daleč stran od angleških, tudi mi si žagamo vejo na kateri sedimo tako da lahko zajeb očitamo tudi sebi. Nekje se to že konkretno pozna, drugje se pa še bo čez kakšno desetletje.
Kdo neki vabi Albance v Slovenijo? Vlada ali podjetja, ki potrebujejo delovno silo?Saj slovenska demokratična človekoljubna vlada in njeni ukrepi (oz. raznorazna dovoljenja ipd.) niso kaj daleč stran od angleških, tudi mi si žagamo vejo na kateri sedimo tako da lahko zajeb očitamo tudi sebi. Nekje se to že konkretno pozna, drugje se pa še bo čez kakšno desetletje.
No jaKdo neki vabi Albance v Slovenijo? Vlada ali podjetja, ki potrebujejo delovno silo?