Nacionalka se je dokončno znebila dopisnice iz Londona ravno ko je aktualno poročanje o dogajanju glede Kate.
Moti? Fak no, daj poglej vsaj za sabo, kaj si iztrebil. In kaj ma vse skupaj veze s siceršnjo defolt modro na forumu. Nič.Bela barva označuje moj tekst, modra barva označuje citat.
Mimogrede, modro barvo sem sam dodal (tako, da ni tukaj nobene lenobe), še bolj mimogrede, tudi tvoje uporabniško ime je izpisano z modro barvo, tako da me preseneča, da te barva moti?
Agencijska novica s predstavitvijo kandidatov, STA je to danes poslala vsem medijem. SiOL je prav tako objavil brez dodatka, pri N1 pa so dodali spodnje pojasnilo.Prebiram novice in grem čez ta članek in vsaj meni se bere, kot bi bral samospisan PR in poobjavljen kot članek. Sem pristranski in pretirano kritičen ali ima še kdo takšno mnenje.
Uporabnik je enostavno vprasal po mnenju ostale kaj menijo o clanku. Edini ki je karkoli iztrebil tu si ti - zal ne nepotrebnega cinizma in vsesplosnega zaljivega odnosa do ostalih uporabnikov.Moti? Fak no, daj poglej vsaj za sabo, kaj si iztrebil. In kaj ma vse skupaj veze s siceršnjo defolt modro na forumu. Nič.
Dejansko žal nič novega na našem medijskem odru.Prebiram novice in grem čez ta članek in vsaj meni se bere, kot bi bral samospisan PR in poobjavljen kot članek.
Imho - ne.Sem pristranski in pretirano kritičen ali
+1ima še kdo takšno mnenje.
Komentiral sem obliko, vsebine ne morem, ker sem si ob prvem stavku oči polomil.Uporabnik je enostavno vprasal po mnenju ostale kaj menijo o clanku. Edini ki je karkoli iztrebil tu si ti - zal ne nepotrebnega cinizma in vsesplosnega zaljivega odnosa do ostalih uporabnikov.
Komentiral sem obliko, vsebine ne morem, ker sem si ob prvem stavku oči polomil.
Ne pretežko, ampak greh. Da bi jim krščanstvo razlagal nevernik, čeprav dejansko o krščanstvu zna povedat več kot povprečni župnik.Verjamem, da je zate in somišljenike bilo pač pretežko samo poslušat, kaj šele razumet!