če men to crkne ali se poškoduje, bom Jabe poklical. To bo zrihtala v pol ure, dva pira, potem pa je še čas za kakšno debato.
kronovšl novelanTako zgledajo nekatere zunanje enote ze v originalu.
Ne skrbi dobolj pretoka je tu skozi. Vem za par ludi ko majo nekaj podobnega preko. Čisto lepo piha skozi. Saj niso to lajstne čisto skup, pa ni to tesno okoli enote.Rabis dovoljsen pretok zraka. Tole malo prevec ovira.
daj neko sliko od tega pojektaDaikin LT ma s strani in zadi cist odprto. Zadi mam obrnjeno k zidu in ni panike. In mi je par let nazaj toca naredila par pikic, nic hudega. Pol sem dal na vrh en stirodur dvojko, zalepil z unim srebrnim trakom na toplotno. Kupil sem tisto steklo neki mrezico za komarnik, jo dal na pol zalepil na vrhu med napravo in stirodurom in spustil s strani od vrha do pod napravo. Cisto spodaj sem zasil en konec zelezne palice, da jo spona navzdol (palica je skrita pod napravo v podstavku mam dost placa). Pol sem se tri tiste bele male kanalcke za elektriko nasekal in uporabil za odmik od ohisja te mrezice...
.
Adapt je še bolj "zaprt" in je tudi dovolj zraka..Ne skrbi dobolj pretoka je tu skozi. Vem za par ludi ko majo nekaj podobnega preko. Čisto lepo piha skozi. Saj niso to lajstne čisto skup, pa ni to tesno okoli enote.
Pazi, pazi streha!slika enostavne zascite...