Kaj je pa pričakoval, da mu bodo zastonj reciklirali? Saj niso dobrodelna organizacija.Se splača prebrati še komentarje pod lobističnim člankom:
Za ubogih 400 kW?Polnilnica pa ima lastno jedrsko elektrarno.
Tudi "zrele" firme ti znajo prst porinit v r.Ja, ko imaš opravka z zrelimi firmami, na tem področju je tako.
Pri nezrelih je pa kar nekaj problemov. Da ne omenjam najhujšega problema - spontanih požarov.
Pri Kitajcih je pa 80% zadev fejk. Fejk specifikacije, fejk varnostni certifikati, fejk garancije. In to tlačijo v avtomobile tam. In če gori, no one cares, ni vpoklica. Ali pa ko ga želiš izvest, ugotoviš, da firme, ki je baterijo proizvedla, ni več. Direktor pa pobral denar in pobegnil na neke odročne otoke že pol leta nazaj.
CO2 je plin življenja in ne onesnaževalec. Mene zanima samo rast CO2 in posledično bolj zelena Zemlja.
To je 68-krat več, kot znaša obračunska moč mojega električnega priključka.Za ubogih 400 kW?
Tudi ljudje ze umirajo zaradi podnebnih sprememb. Se vec se jih seli v bolj ugodna okoljaSkoda je relativen pojem…zemlja bo prezivela, ti pa ne nujno, ce bos vsak dan vdihaval pline iz icekov
Ne v isto kosaro metat obračunsko.in priključnoTo je 68-krat več, kot znaša obračunska moč mojega električnega priključka.
Zdaj je problem ze odbijac dobiti kot berem Garancija gor ali pa dol.Pri EV sicer ni neke jake filozofije, tehnologija pogona je enostvana, baterijskih proizvajalcev je le nekaj…opravka z ganarcijami je sila malo
Javni prevoz....Ljudje smo se ves cas selili zaradi podnebja, podnebje se bo vedno spreminjalo. Problem nastane ko zacne clovek verjet da lahko vpliva na to.
Ampak na smrad v mestih pa lahko vplivamo “takoj”. Ker imamo sredstva za to
In 24x več od priključne moči mojega. In?To je 68-krat več, kot znaša obračunska moč mojega električnega priključka.
Zakaj že? Veš koliko so švabi odpustili ljudi v tej branži.Bye bye zeleni prehod.
Tesla v odpuščanje delavcev
Ameriški proizvajalec električnih vozil Tesla bo odpustil več kot deset odstotkov delovne sile po vsem svetu, je razvidno iz internega dopisa lastnika podjetja Elona Muska zaposlenim, ki ga povzemajo mediji. Decembra lani je imelo podjetje po vsem svetu 140.473 zaposlenih, poroča britanski BBC.siol.net
Zakaj že? Veš koliko so švabi odpustili ljudi v tej branži.
Recesija je na višku, ti pa se čudiš odpuščanju.
Ti si se slučajno v letu zmotil? Nismo več v 2021 ampak 24 in parkingi se polnijo z neprodanimi avtiTesla še ne upa sfoglat vseh obljubljenih dobav, hkrati pa odpuščajo