Izšel je novi PRAVILNIK o prometni signalizaciji in prometni opremi na cestah.
Tega pa še nisem videl
Poglej priponko 83423
V UL 59/18 se je pojavila podobna tabla, ampak z omejitvijo 20. Smo v Sloveniji, znaki morajo biti izrecno našteti, ali pa jih bomo izpodbijali. Tako na primer omejitve hitrosti na 15 km/h ni, ker je 15 v krogu samo umetniško delo.
Kaj pa je novega v tem pravilniku, da ni bilo do zdaj?
Že tako imamo teh znakov toliko, da se skoraj ven ne vidimo, ker je pač veliko križišč. Torej tukaj situacija ostaja nespremenjena oziroma bo znakov kvečjemu zgolj še veliko več.Nekje sem bral, da bodo znaki za omejitev hitrosti ponovljeni za vsakim križiščem ali pa bodo postavljeni znaki za konec omejitve. Namen je da bi RSA sistemi bolje delali.
Mislim. da se ukinja znak za najmanjšo dovoljeno hitrost.
Problem RSA je ker ne detektira križišč. Jaz ga imam ravno iz tega razloga izklopljenega.Že tako imamo teh znakov toliko, da se skoraj ven ne vidimo, ker je pač veliko križišč. Torej tukaj situacija ostaja nespremenjena oziroma bo znakov kvečjemu zgolj še veliko več.
So že sedaj. Omejitev hitrosti velja do prvega križišča, če se pripelješ s stranske ceste ne veš, ne moreš vedeti višino omejitve.Nekje sem bral, da bodo znaki za omejitev hitrosti ponovljeni za vsakim križiščem ali pa bodo postavljeni znaki za konec omejitve. Namen je da bi RSA sistemi bolje delali.
Mislim. da se ukinja znak za najmanjšo dovoljeno hitrost.
Najbrz branjw znakov.Wtf is rsa? Pises na internetu, mediju powered by it. In tu rsa pomeni eno in isto stvar ze 30 let. In ta stvar nima nobene veze s prometom.
??So že sedaj. Omejitev hitrosti velja do prvega križišča, če se pripelješ s stranske ceste ne veš, ne moreš vedeti višino omejitve.