V roke sem dobil Mustek GP-440 GPS navigacijo.
Zadeva se zažene vendar ko skušam zagnati navigacijo mi napiše da ni programa.
Na SD kartici je mapa GpsShell in dve datoteki GpsShell.ini in Shell.ini, v njej sta bljižnici do SDMMC/GpsShell/IGO.exe .
Verjetno se je nekdo igral in ni prav nastavil bljižnic za zagon programa. Zanima me če kdo ve kaj kliče Mustek? Ker o tej zadevi na netu ni skoraj nič. Glede na ruske strani naj bi bil gor WIN CE 5,0.
Hvala
Specifikacije Mustek GP-440
Osrednja procesor 372 MHz, AT640
Zaslon 4,3 '' TFT LCD zaslon na dotik
Funkcija GPS: hladni zagon: približno 45 sekund, topli začetek: približno 38 sekund Vroči zagon. približno 5 sekund Hitrost posodabljanja: 100 ms
GPS modul: GPS Napetost: 1575,42 MHz Število kanalov 22 Natančnost in hitrost <10 meter, 0,1 M / y
Vgrajen zemljevid vzhodni Evropi
Baterija 3.7V 800 mAh Li-ionska baterija
Vhodna moč 12V - 5V / 2A avto polnilec 5V napajalni adapter (ni vključen)
Interfeyc zaslon na dotik / pisalo, pomnilniška reža za kartice SD / MMC, mini USB, priključek za stereo slušalke
OS Windows CE.NET5.0 Core Version
Zadeva se zažene vendar ko skušam zagnati navigacijo mi napiše da ni programa.
Na SD kartici je mapa GpsShell in dve datoteki GpsShell.ini in Shell.ini, v njej sta bljižnici do SDMMC/GpsShell/IGO.exe .
Verjetno se je nekdo igral in ni prav nastavil bljižnic za zagon programa. Zanima me če kdo ve kaj kliče Mustek? Ker o tej zadevi na netu ni skoraj nič. Glede na ruske strani naj bi bil gor WIN CE 5,0.
Hvala
Specifikacije Mustek GP-440
Osrednja procesor 372 MHz, AT640
Zaslon 4,3 '' TFT LCD zaslon na dotik
Funkcija GPS: hladni zagon: približno 45 sekund, topli začetek: približno 38 sekund Vroči zagon. približno 5 sekund Hitrost posodabljanja: 100 ms
GPS modul: GPS Napetost: 1575,42 MHz Število kanalov 22 Natančnost in hitrost <10 meter, 0,1 M / y
Vgrajen zemljevid vzhodni Evropi
Baterija 3.7V 800 mAh Li-ionska baterija
Vhodna moč 12V - 5V / 2A avto polnilec 5V napajalni adapter (ni vključen)
Interfeyc zaslon na dotik / pisalo, pomnilniška reža za kartice SD / MMC, mini USB, priključek za stereo slušalke
OS Windows CE.NET5.0 Core Version