Konec je

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
2-3krat več folka? A to misliš od programa 10-100? Torej 20(30) - 200(300) folka?
Al kaj si mislil?
grims-1.gif

edit: Lev jajc obdrž, mi nima kaj nucat...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Softi ima prav. Ne podcenjevat fanatičnosti pripadnikov. SDS.
Dva dni nazaj je ena teta kar v živo na RASLO 1 rekla, da je Janša edini super in tapravi, protestnike je pa treba vse pobit (no, potem so jo pa skenslal). Da ni bila zajebancija, se je slišalo že iz njenega tresočega glasu.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Janšistev je preveč, to se stinjam.
Toda, anti SDS shoda v Sloveniji zaenkrat še ni bilo. Bo pa, kot stvari kažejo. In takrat naj si dajo gor čelade (nasprotniki pa plinske maske in plavutke - mter, kolk se jim zdej kolca po unem vodnem topu od Kresalke, ko so ga skenslali
evil.gif
).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ga ni in ga ne bo.

da omenim kebra..pa tebe..pa recmo sebe..pa še koga..sedel bomo doma, na šiht, pr otrocih, na piru..celo gato..kje je gatoviæ..pogrešam ga...uglavnem gledal bomo..ker..nam je razum povedal svoje

pol pa poglej un tabor..pa te vi bodo sramne dlake pulil v podporo na kongrescu pr minus 50..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ok, bil sem na protestih 21.12. Bil bi tudi danes (in majke mi [to vi zastopte kot ultimate zakletvu]), sem bil tok zjeban, da nisem imel moči it, a sem se doma rekovalesciral al kako bi temu rekel, v glavnem, sem imel idejo, da bi šel nazaj v LJ, a žal ne dopušča proračun. Nisem SDS, da bi mi povrnili stroške, kilometrino i dnevnico).

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa dej se zresni..baje si že' mator konj' (to mi razumemo kot..šarmanten gospod) in ne delaj gluposti. koji k rabiš fasat po ledvicah..nej se borijo mladi..

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
štel bo pa Semuliæ, pomagal mu bo pa štrukl. Onadva sta jih že imela 30.000 na protestu, tako da vesta kolk ljudi je to
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
SDS obljublja 30.000 protestnikov...

BAWdYmICcAAypmN.png

Če pa SDS ni izgubila stik z realnostjo je pa noben ni
bonk.gif

Zdaj se vidi, kdo nam je ugrabil državo.

Pravim, da se bo nekdo našel, ki se mu bo film vtrgal.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne samo stik z realnostjo še kaj drugega, te grožnje so strah, ki veje iz te stranke, ki se ji bliža konec. Pa kaj bodo rekli, če nas pride 1 mio ostalih Slovencev (beri ne pripadnikov SDS)? Vesoljska vstaja!

majč

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nujno rabimo v Sloveniji en otok na morju al pa nam Hrvati dajo v zakup enega.

ker je blejski že v cerkvenem najemu?
confused-1.gif

Sneciju se vidi pomankanje managerskih sposobnosti in gradbenistva.
Da sem jim jaz bog i batina bi na crnem kalu tolkl kamen in v livovih karjolah vozil na obalo. Tam bi nasuli prvi slovenski morski otok.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Sneciju se vidi pomankanje managerskih sposobnosti in gradbenistva.
Da sem jim jaz bog i batina bi na crnem kalu tolkl kamen in v livovih karjolah vozil na obalo. Tam bi nasuli prvi slovenski morski otok.
467716-post_slo.gif