Sem v menjavi telefona in sem v hudi dilemi kaj izbrati. Trenutno edina dva, ki sta mi všeč je Iphone 12 pro in samsung S21 ultra. Zavedam se, da sta to dve popolnoma različni platformi. Praktično že od samega začetka sem na androidu a si nekako želim spremembe. Lastil sem si kar nekaj samsungovih galaxy serij in bil z njimi še kar zadovolen. Trenutni huawei mate 20 pro mi je še zmeraj bomba a počasi dobiva svoje muhe. Če novejši huawei nebi imeli bana googlovih aplikacijah bi verjetno spet vzel huawei telefon ampak je kar je. Pri Iphonu mi je všeč oblika in ravnopravšnja velikost, samsung je večji a naj bi imel boljši fotoaparat in baterijo. Osvežitve zaslona 60 ali 120hz mi nekako ne pomenijo veliko. polnilcev nimata več oba kar me tudi ne moti saj večinoma polnim brezžično. Stvari, ki so mi pomembne je dober fotoaparat, baterija in tekoče delovanje. Kaj od teh dveh torej izbrati?
PS: Ima mogoče kdo kakšno notranjo informacijo kdaj bodo na telemachu dobili Iphone, ker jih že nekaj časa praktično ni za dobit nikjer. lahko tudi na zs, če ne sme biti javno
PS: Ima mogoče kdo kakšno notranjo informacijo kdaj bodo na telemachu dobili Iphone, ker jih že nekaj časa praktično ni za dobit nikjer. lahko tudi na zs, če ne sme biti javno