Hvala, glede samega okolja mi je jasno, kot rečeno sem prej uporabljal valje.Prva stvar je to, da si pripraviš prostor in daš stvari na doseg roke. Zaščita spodaj je nujna, računaj na to, da malce škropi tudi okoli. Brisače so nuja, meni nujna je tudi zaščita okvirja, ki ti olajša čiščenje. Zračenje nujno, jaz tudi sedaj čakam ventilator... Jaz nujno rabim še papuče, da se takoj sezujem, da ne hodim s kolesarskimi preko stanovanja do tuša (od štumfov ti bo teklo). Uporabljaj stare zadeve, da ti jih ni škoda... Švic ti vse zalije. Čevlje boš moral sušiti, jaz zabašem cajtung in odložim v kurilnico...
Glede aplikacije vneseš pač svoje podatke. Kaj veliko ni potrebno spreminjati. Zwift ti na začetku ponuja oz. te usmerja, da narediš FTP teste, da vidiš kje si. Pojdi skozi to. Svetuje ti tudi, da to ponoviš vsak mesec.
Jaz sem sicer šele sedaj označil (glej zgoraj), da klance občutiš take kot so. Predvsem pa uživaj in spoznavaj sebe in aplikacijo... Občutki pa niso čisto isti kot zunaj.
Bil sem po navadi v neogrevanem prostoru, cca 16c, in ja, je teklo tudi iz mene.
Sej valji so mi bili en čas fejst zanimivi, ampak tam je več kot 45min že muka. Ker moraš bit res fokusiran da ne zapelješ dol.
Pa skozi eno in isto, ni se mi dalo nekih intervalov delat in spreminjat intezitete, in sem pač 30-45min gonil s konstantno močjo obrati in pulzom...
Ne pričakujem da bom Pogačar postal čez zimo, ampak toliko, da spomladi, ko se gre na cesto, ne bom na "začetku" za mojih 1500-2000km ki jih naredim letno.

In recimo nekje moji kilometri zunaj... Notri jih pa hitreje nabiram, ker si lažje in večkrat pač najdem tisto urco časa... Se pa pozna, da imaš pač neko kontinuiteto. Ker včasih sem imel pavze na kolesu tudi po dva, tri tedne in me je basalo... Sedaj migam pač redno. In se tudi zunaj zelo pozna, vsaj v tem, da nisem takoj v "rdečem".