Zopet Jankovičevi idiotizmi

elint

Fizikalc
17. mar 2012
1.779
5
38
Sveti stric Janko ni nič kriv.
Sveti stric Janko je nedolžen.
Sveti stric Janko je neomadeževan.
Sveti stric Janko ni ničesar vedel.
Sveti stric Janko ni nobene za šiht po strani " hebo ".
Sveti stric Janko ni nikoli jemal "provizij".Glavni očitki Jankoviæu in njegov komentar

Jemanje podkupnine: prejel naj bi 10 odstotkov od vsakega posla s KPL, katerega lastnik je bil Ranko Mimoviæ. Po denar naj bi k Mimoviæu hodil županov sin Jure Jankoviæ, ki naj bi vsakič odnesel med 50 in sto tisoč evri. Dobivala naj bi se na različnih parkiriščih po Ljubljani. Za komunikacijo med Jankoviæem in Mimoviæem naj bi skrbela Lilijana Rakar. Osumljeni naj bi bili tudi Martin Plut, Alojz Bizjak in Damjan Stanek.

Zoran Jankoviæ: "Na podlagi ovadbe, ki jo je podal zapornik 4. marca 2014, so policisti dobili možnost za prisluhe, zasledovanje in domnevno primopredajo podkupnine. Trdim, da nič od tega ni res, da nisem prejel podkupnine. Po koncu tega postopka bom gospoda, ki me je ovadil, prijavil zaradi krive ovadbe. Gospoda sem v življenju videl dvakrat, in to po pet minut."

V zameno za spolne usluge naj bi uredil službo brezposelni farmacevtki

Zoran Jankoviæ: "To je popolna neresnica. Dotična gospa je bila zaposlena že eno leto pred tem, ko naj bi se to zgodilo."

(kasneje so na Pop TV razkrili, da naj bi bila res že zaposlena v Lekarni Ljubljana, a naj bi ji Jankoviæ uredil pogodbo za nedoločen čas, čeprav naj bi svet zavoda Ljubljanske lekarne pred tem to že zavrnil)

Posredoval pri VO - KA, da so spremenili razpisne pogoje za izvedbo kanalizacije na Rakovi jelši

Zoran Jankoviæ: "Res je, da sem klical direktorja VO – KA in naročil spremembe razpisa. A to zato, ker sem izvedel, da je v prvem krogu pogoje izpolnjeval le Hidrotehnik, zato sem podjetju naročil, naj prestroge pogoje za prijavo na razpis umaknejo. Nato so se v drugem krogu prijavila štiri podjetja. Posla ni dobil KPL, temveč Hidrotehnik, njihova ponudba pa je bila za 41 odstotkov nižja, kot v prvem krogu."
 

XXXL

Fizikalc
9. sep 2007
6.441
41
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zaradi Stožic so podizvajalci delali samomore. Tolk o jankoviæu.
To je pa napaka podizvajalcev... da bi bil jaz na njihovem mestu, gre z mano vsaj Zoki, če ne še malo več njegove žlahte...
 

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
KSZ

In vse tiho je bilo...a si zasmislite gonjo "neodvisnih medijev", če bi to naredil JJ. 25 ur na dan bi o tem poročali, iskali najmanjše podrobnosti, zahtevali detaljno preiskavo (po možnosti zaseg poštnega strežnika če sta si kaj dopisovala), spremembo zakonodaje, itd.. Tako pa edino Bojan Požar kaj objavi.

"Gre za temnolaso Katarino Ravnikar, ki dela v ljubljanski lekarni Šiška. In sodeč po včerajšnjih uradnih odzivih javnega podjetja Lekarne Ljubljana so Ravnikarjevo pred novinarji tako rekoč skrili ...

Skrivnostna "ljubljanska farmacevtka", od katere naj bi - po trditvah policije oziroma Nacionalnega preiskovalnega urada - ljubljanski župan Zoran Jankoviæ zahteval (in tudi dobil!) spolne usluge za stalno delovno mesto v javnem podjetju Lekarni Ljubljana, je temnolasa Katarina Ravnikar. Dela v lekarni Šiška, dostop do nje pa je vodstvo Lekarne Ljubljana, ki jo vodi nekdanji Jankoviæev tesen sodelavec iz uprave Mercatorja, Marjan Sedej, po izbruhu afere tako rekoč blokiralo, no, pravzaprav so jo "skrili".

Ko smo jo včeraj dopoldne poskušali dobiti na telefon, nas je kadrovska služba Lekarne Ljubljana prepričevala, da gre "varstvo osebnih podatkov", pri čemer se v kadrovski službi javnega podjetja Lekarna Ljubljana nihče ni hotel predstaviti po telefonu. Ko smo končno le dobili lekarno iz Šiške, pa nam je vodja šišenske lekarne Robert Vičič dejal, da je Ravnikarjeva "do nadaljnega odsotna", saj naj bi bila na dopustu. Tudi Vičič se je komajda predstavil, morali smo za dvakrat prositi, bil je v hudi zadregi, saj naj bi po nekaterih informacijah Katarina Ranvikar do včerajšnjih novinarskih telefonskih klicev še bila v službi, potem pa "umaknjena".

Na vsa pisna vprašanja, povezana z njihovo farmacevtko Katarino Ravnikar, v Lekarni Ljubljana odgovarjajo, da "postopki v tej zadevi še tečejo", zato na nobeno vprašanje ne morejo odgovoriti, niti ga komentirati.

PRED KRIMNALISTI POTRDILA, DA JE BILA Z JANKOVIÆEM

Katarina Ravnikar, ki naj bi diplomirala leta 2008, na spletni strani Lekarne Ljubljana pa je moč zaslediti njen članek o hemoroidih, naj bi bila v Lekarni Ljubljana sprva zaposlena za določen čas, kasneje pa naj bi dobila pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ki naj bi jo potrebovala za nakup stanovanja. Po navedbah naših virov naj bi zaslišanju pred kriminalisti NPU potrdila ugotovitve iz tajnih policijskih prisluhov ter povedala, da je "bila z Jankoviæem".

Policijske obtožbe zoper Zorana Jankoviæa, da naj za službo v javnem podjetju zahteval (izsiljeval) spolne usluge, so izjemno hude obtožbe in Jankoviæu po kazenskem zakonu grozi celo do osem let zapora. Predkazenski postopek zoper župana Jankoviæa v tej zadevi sicer vodi znan državna tožilka iz specializiranega državnega tožilstva Blanka Žgajnar.

PRI CLINTONU IN BERLUSCONIJU GLASNI, ZDAJ PA NIČ ...

Prvič v zgodovini samostojne Slovenije se je tudi zgodilo, da je nek vrhunski slovenski politik javno in celo uradno osumljen takšnih hudih kaznivih dejanj. Zoran Jankoviæ sicer vse - pričakovano - zanika, je pa skrajno nenavadno, da se nihče od mainstream medijev, ali pa - predvsem samooklicanih - raziskovalnih novinark tipa Anuška Deliæ, niso niti potrudil priti do Katarine Ravnikar ter pridobiti njeno verzijo policijskih obtožb zoper Jankoviæa. Takšne obtožbe ali afera bi skoraj povsod v tujini, zlasti pa v zahodnih demokracijah in tudi na Balkanu postale prva medijska tema, pri nas pa celo tisti mediji, ki so pred leti skoraj orgazmično poročali o aferi Monice Lewinsky in Billa Clintona, ali pa o seksualnih eksapadah ter posledično kazenskih procesih bivšega italijanskega predsednika vlade Silvija Berlusconija, okoli Jankoviæa preprosto ne delajo nič in molčijo. In čeprav gre za temo, ki je v prvovrstnem javnem interesu.

To je čudno tudi zato, ker je Zoran Jankoviæ eden tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Jankoviæ in celotno družino, od svoje mame Ivanke do vnuka ter vnukinje, večkrat neposredno izkoriščal v politčne namene (se predstavljal kot izrazito družinski človek) in z njimi paradiral na političnih shodih.

Njegova žena Mija Jankoviæ je hodila celo na kongrese Pozitivne Slovenije in tam - glasovala za moža Zorana.

To je ta neverjetna patologija slovenske medijsko - politične scene."

Požar
 

SeriousSam

Pripravnik
2. jun 2009
839
3
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
serioussam zakaj homofob? definitivno raje vidim da pofuka žensko kot psa, truplo, moškega...
Torej enačiš homoseksualnost z zoofilijo in nekrofilijo. Tudi prav.
 

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
1.746
1.054
113
...kzs

Tole sicer ne spada med idiotizme ampak navadna brezsramna kraja...
...nekje sem ujel, da bo MOL najemniku lokala na tromostovju (neki Hajdarpašiæ, jasno Zokijev podpornik in buddy) izplačala 400.000 € ( ja prav ste prebrali - z besedo: štiristotisočevrov 00/100), ker 4 leta ni mogel uporabljati ca. 10 m2 najete površine??


Menda gre za zunajsodno poravnavo.

Ve kdo kaj več o tem primeru?
Ker to je pa tako očitna, brezsramna(OK, za Zokija noč novega) kraja pri belem dnevu, da bolj ne more biti.