»Zakaj sm jz zate volila, mona...«

Demz

Guru
15. avg 2010
13.006
2.819
113
To...
Se je pa dogajalo, da je nekdo "postal izdajalec" zgolj zato, ker je imel kakšno zanimivo premoženje ali pa kaj podobnega
...pa ni primitiven podatek ampak dejstvo.

Ja, to je dejstvo. Staro kot človeštvo, najbolj ga pa reprezentira RKC, kot najmočnejša človeška organizacija na zahodu sveta. Torej ga ni treba izrabljati za prikaz naše polpretekle zgodovine. Ker je na to temo marsikaj mnogo močnejšega.

Glede "bukovih tnal" itd je pa že prav, kaže da sem zadel žebljiček. Ker vsak ki se loti te žalostne teme, si ne zasluži nič blagohotnejšega nadimka.
Nisi dovolj star da bi obsojal dejanja tistega časa. Niti jaz nisem, seveda, da ne bi kdo napačno razmišljal. Toda če se že greš obsojati, bo treba pogledati samo malo širše in ne samo iz lastnega zornega kota, kakor ti je ravno simpatičen. Če tega ne gledaš, si ravno "bukovo tnalo", "bizon", ... še marsikaj lahko, vsekakor nekdo ki zavestno pristaja na to da nekdo vplivnejši manipulira z njim - in v nadaljevanju z njegovimi sledilci.

Dosti filozofije. Povedal si, jaz sem pokazal napako in tudi dovolj naširoko razložil "bukovim tnalom", ki ne zastopijo. Bolj zaskrbljujoče pa je, da sploh niso "bukova", ampak navadni manipulatorji. In točno ta gnoj je priplaval na vrh v naših samostojnih 30 letih :rolleyes: .
 

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
Osebje foruma
23. jul 2008
34.284
3.065
113
Etak...sedaj bodo prilezli ven ko se je začelo lepo in toplo vreme! Pozimi niso bili tako pogumni...
 

igiNo1

Majstr
24. feb 2018
736
301
63