Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.290
-6.454
113
Prosim popravi me če se motim, a sem kje pisal da je/bila Amerika miroljubna?

Japonska je napadala Ameriko, če se prav spomnim, a so Američani nenapovedano prvi napadli Japonsko?

A ni Rusija nenapovedano napadla Ukrajino, celo več, za njih to sploh ni vojna, ampak vojaška operacija,
ki običajno traja eno krajše obdobje, teden mesec, dva... zakaj v Rusiji ne smeš rečti da je vojna ( 15 let aresta)...

Aja, to je Mirsi, Ruski manipulator in lažnivec...
Še enkrat, ker vidim, da ti gre bolj težko v glavo.
Rusija ni nikogar napadla. Rusija je samo pomagala branit odcepljene LPR, DPR in Krim, potem ko so se po nezakonitem državnem prevratu odcepili od Ukrajine.
Tako kot je tudi JNA napadla Slovenijo potem, ko se je odcepila.

sad

Guru
24. avg 2007
22.605
11.401
113
Meni je zanimivo, kako tudi časovna komponenta plačancem ne gre v glavo.
Ker če mene spomin ne vara, je Rusija napadla Ukrajino in potem izvedla kvazi referendume.
Čudno ne, izgleda smo tudi v vzporednih časovnih dimenzijah. :valjamse:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.144
5.265
113

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.395
12.879
113
Še enkrat, ker vidim, da ti gre bolj težko v glavo.
Rusija ni nikogar napadla. Rusija je samo pomagala branit odcepljene LPR, DPR in Krim, potem ko so se po nezakonitem državnem prevratu odcepili od Ukrajine.
Tako kot je tudi JNA napadla Slovenijo potem, ko se je odcepila.
Aja, zato je v prvih dneh potekal marš do Kijeva? Ker so branili vzhod. Ha ha smeh. Vse jasno zdaj. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.290
-6.454
113
Meni je zanimivo, kako tudi časovna komponenta plačancem ne gre v glavo.
Ker če mene spomin ne vara, je Rusija napadla Ukrajino in potem izvedla kvazi referendume.
Čudno ne, izgleda smo tudi v vzporednih časovnih dimenzijah. :valjamse:
Ne. So se najprej odcepili, potem pa priključili Rusiji.
Ampakto nima veze, S pravico do samoodločbe imaš pravico tako do odcepitve, kot do priključitve. Kakor se pač odloči narod.
Tudi Slovenija se je najprej odcepila, potem pa priključila EU.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.923
5.647
113
Ne. So se najprej odcepili, potem pa priključili Rusiji.
Ampakto nima veze, S pravico do samoodločbe imaš pravico tako do odcepitve, kot do priključitve. Kakor se pač odloči narod.
Tudi Slovenija se je najprej odcepila, potem pa priključila EU.
Zakaj se pa Čečenija ni smela odcepit in iti kot je njihov narod želel?

Imaš dvojna merila kot Rusija v tej situaciji?

V Čečeniji je umrlo nekje 200.000 ljudi, v Ukrajini vajetno skupno že preko 500.000€ vojakov in civilistov na obeh straneh
in ti upravičuješ odcepitev pokrajine z odcepitvijo republike?!?

Idiot ali psihopat?

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.279
2.464
113
1761994560187.png

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.189
12.760
113
kod Džej-Zija
Zakaj se pa Čečenija ni smela odcepit in iti kot je njihov narod želel?

Imaš dvojna merila kot Rusija v tej situaciji?

V Čečeniji je umrlo nekje 200.000 ljudi, v Ukrajini vajetno skupno že preko 500.000€ vojakov in civilistov na obeh straneh
in ti upravičuješ odcepitev pokrajine z odcepitvijo republike?!?

Idiot ali psihopat?
Čečenija je imela drugačno situacijo. Hotela je stran od Rusije. Pokrajine, ki želijo k mami Rusiji, so nekaj čisto drugega od pokrajin, ki želijo stran.

Debilu je bilo že neštetokrat dokazano, da je slovenska osamosvojitev legalna in da je pri tem Jugoslavija razpadla, s čimer se mimogrede strinjajo skoraj vse države, pa še kar nabija, laže in zavaja o nekakšni nezakonitosti.

Prav tako je bilo debilu že neštetokrat dokazano, da je bila pripojitev ukrajinskih pokrajin mami Rusiji nelegalna, pa še kar nabija in nabija, laže in zavaja.

Spotoma še izvemo, da je Rusija najbolj miroljubna med državami, pa tudi ruska “specialna vojaška operacija” ni bil napad, ampak obramba svoje zemlje.

Enostavno ne moreš verjet debilizmom, če jih ne prebereš tu gor. Ironija pa je, da naj bi ruski troli in plačanci skrbeli za delitev in obračanje javnega mnenja. Temu debilu to tudi pod razno ne uspeva. Samo še več ljudi odvrača od mame Rusije. Njegovim šefom predlagam, da resno razmislijo, če je investicija v obratovanje debila res smiselna.

• Všeč mi je
Reactions: zcmr in sad

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.144
5.265
113