Vnos POI v Garmin XT WM2003

BlackM

Zelenc'
17. okt 2008
1
0
1
Pozdravljeni!

Vem da je bilo o tem že ogormno napisanega, vendar še vedno nisem našel rešitve na moj problem.

Imam iPaq 6340, na katerem sem inštaliral Garmin XT s katerim sem extra zadovoljen. Težava je nastala, ko sem hotel naložiti slovenske POI točke (radarji, kamere, nevarne točke,...). Sledil sem že skoraj vsen navodilo, tako slovenskim kot tujim, kako rešiti omenjeno, pa vendar brez uspeha. Največ, kar sem dosegel je to, da mi je vse točke vneslo kot waypointe in to še brez zvočnega opozorila.

Mi lahko kdo prosim pomaga, ker drugače ne vidim druge rešitve, kot presedlat ponovno na TomTom-a, kjer so POI delovali brezhibno....pa še zvočno opozoerilo je delovalo.

Hvala in LP,
BlackM

Nazadnje urejeno:

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
50
Grosuplje
Enostavno z poi loaderjem posles mapo v kateri mas poi točke(radarje),in potem moras se vklopit alarme na naprevi pod Bližnje točke in to je to.Meni dela na ipaq rx3700

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Da ne odpiram nove teme.

Mučim se z nalaganjem POI točk na Garmin mobile xt in me zanima če je kdo to že počel ter če mu stvar dela. Namreč ko s poi loader-jem posljem poi točke, se mi le te na zemljevidu ne prikažejo. Kaj delam narobe oz kaj je še potrebno storiti?

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
POI točke imam omogočene. Če se točke na zemljevidu res ne vidijo, potem mi stvar verjetno deluje. Bom še fizično preveril z vožnjo mimo točke, katera je zajeta v naloženih POI točkah.