moja draga je na potepanju po Avstraliji s svojo familijo in bodoči tast me je postavil pred precej zahtevno nalogo. ker se vračajo čez Singapur, bi tam rad nabavil eno digitalno kamero, ne fotoaparat, ampak kamero.
ker sem zagovornik, da lahko vsak Canona
, sem seveda takoj pogledal v tabor rdečih in nekako se mi najbolj zdita primerni te tri:
Canon HF 100
ali ti dve, razlika je le v kapaciteti spomina:
Canon HF 10 .
posebno slednji sta mi zelo všeč, saj lahko, če zmanka notranjega spomina, snemaš naprej na SD kartico.
zakaj se mi kamere, kot je serija Canon HG 21 ne zdi primerna - zaradi trdega diska, ki ob tresljajih prekine snemanje. in ker vem, da bi se tale kamera uporabljala tudi med kakšnim smučanjem, bi to znal biti problem.
poleg tega, ker ni pogona ne kasete ne trdega diska, baterija drži najdlje od vseh kamer, menda tudi do 35% časa dlje.
zdaj pa ključno vprašanje - so te kamere sploh okej?
ker sem zagovornik, da lahko vsak Canona

Canon HF 100
ali ti dve, razlika je le v kapaciteti spomina:
Canon HF 10 .
posebno slednji sta mi zelo všeč, saj lahko, če zmanka notranjega spomina, snemaš naprej na SD kartico.
zakaj se mi kamere, kot je serija Canon HG 21 ne zdi primerna - zaradi trdega diska, ki ob tresljajih prekine snemanje. in ker vem, da bi se tale kamera uporabljala tudi med kakšnim smučanjem, bi to znal biti problem.

poleg tega, ker ni pogona ne kasete ne trdega diska, baterija drži najdlje od vseh kamer, menda tudi do 35% časa dlje.
zdaj pa ključno vprašanje - so te kamere sploh okej?

Nazadnje urejeno: