V našo družino prvič prihaja pes in iščem nasvete..

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.818
120
63
Jutri dobimo 8 tednov starega mladička maltipooja :)
Zanima me, če mi v Ljubljani lahko priporočite dobrega veterinarja? Potreboval bo seveda vsa cepljenja, razglistenje vsak mesec, tako da bomo verjetno kar pogosto tam.. Glede bližine mi je najbližje ambulanta v Murglah, kjer pa sem na netu našel dve, eno navadno in šolsko. Jih kdo priporoča? Ali raje katero drugo na tem koncu?

Hvala!

mistique

Guru
16. jun 2009
15.656
3.023
113
- Pobiraj iztrebke.
- Nauči ga da ne laja na temo, luno, ljudi in druge pse, avtomobile, veter ali suho listje...
- Pobiraj iztrebke.
- Zapomni si, da imaš na koncu povodca ~2kg in ni potrebno z njim razpravljati kam bo kdo šel.
- Pobiraj iztrebke.

Veterinar: 300 kosmatih je bil po mojih izkušnjah (zelo malo) ok.

Hvala. LP.

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
62
47
18
Ljubljana
V naslovu si napisal da dobiš psa... pa gledam kaj je maltipoo? Aj aj. Kot kolega pred mano, delaj na vzgoji in se vedno zavedaj, da je to pes. Če bo lepo vzgojen, je to nekaj najboljšega v familiji. Glede tvojega vprašanja, za osnovne stvari je skoraj vseeno, kateri veterinar. Greš kjer ti je najbližje. Za vsako bolj resno stvar pa je veterinarska klinika.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.525
1.542
113
Razglistiti psa vsak mesec? Hm, psa se nauci, da ne je stvari po tleh. Ko je mladic ajde se malo pogosteje izvaja, ampak vsak mesec je res prepogosto.
Vse ostalo pa ti je ze Mistique povedal